Acasă > Stiri  >  2022 Vitpilen 401 si Svartpilen 410 | Husqvarna Motorcycles

2022 Vitpilen 401 si Svartpilen 410 | Husqvarna Motorcycles

2 minute
2022 Vitpilen 401 si Svartpilen 410 | Husqvarna Motorcycles

Designul simplu si modern ce caracterizeaza gamele Vitpilen si Svartpilen din familia Husqvarna Motorcycles se impleteste cu inovatia si mostenirea suedeza. Gandite pentru a facilita o experienta de pilotare la standarde ridicate, seriile Vitpilen si Svartpilen imbinea puterea, greutatea usoara si dinamica sporty cu o caroserie spartana si o calitate exceptionala a constructiei. Reprezinta o alegere inspirata mai ales pentru riderii urbani care doresc sa calatoreasca cu stil si sa lase deoparte stressul cotidian din marile orase.

Virtutile lineup-ului Vitpilen consta in manevrabilitatea usoara si greutatea redusa, precum si in puterea facil de gestionat a motorului monocilindru. Modelele Vitpilen se adreseaza atat riderilor incepatori, cat si celor experimentati.
Vitpilen 401 poate fi considerat un erou in categoria sub-500cc si ofera un raspuns rapid, venind inzestrat pentru sezonul 2022 cu grafica si scheme noi de culoare.

Motocicleta naked 2022 Vitpilen 401 se bazeaza pe un motor 1 cilindru, 4 timpi, 373cc, racit cu lichid si cuplat la o cutie cu 6 viteze. Riderul beneficiaza de pornire electrica. Manevrabilitatea este asigurata de dotarea cu suspensia WP APEX 43 pe fata, cursa 142mm si suspensia spate cu monoamortizor WP APEX, cursa 142mm. Franele pe discuri 320mm, etrier cu 4 pistoane pe fata si 230mm, etrier flotant cu un piston pe spate contribuie impreuna cu sistemul ABS de la Bosch la o putere de franare superioara in toate conditiile.

2022 Husqvarna Svartpilen 401 vine echipat cu motor 373cc, 1 cilindru, 4 timpi, racire cu lichid si beneficiaza de pornire electrica. Asigura un consum eficient, de  3.6 l/100 km, conform datelor de la producator. Franele ByBre pe discuri puternice lucreaza impreuna cu sistemul ABS de la Bosch pentru a furniza putere de stopare optima indiferent de situatie, in timp ce suspensiile WP APEX permit o manevrabilitate crescuta.

Svartpilen 401 este prin definitie o motocicleta care se simte „acasa” in spatiul de „joaca” metropolitan. Motorul potent si usor favorizeaza navigarea pe orice straduta, acest naked bike devenind maestru in traficul urban. Se remarca prin aspectul indraznet oferit de grafica si culorile noi si reflecta un mix atragator intre gandirea moderna si designul clasic ce respira mostenirea suedeza.