Acasă > Stiri  >  2022 Kawasaki Ninja 125

2022 Kawasaki Ninja 125

2 minute
2022 Kawasaki Ninja 125

Agila si moderna, motocicleta Kawasaki Ninja 125 2022 este perfecta pentru riderii A1 si A2 in cautarea unei modalitati rapide de tranzit prin jungla urbana. Suficient de puternica pentru a-i oferi pilotului o experienta palpitanta de riding pe strazile orasului si in afara lui, acest naked bike se caracterizeaza prin componente de ultima ora, un design atractiv si manevrabilitate excelenta. Brandul emblematic Ninja este sinonim cu ingineria de inalta calitate, iar Ninja 125 se distinge prin caroseria zvelta inspirata de modelele Kawasaki Racing Team. Reprezinta modul ideal pentru a va lansa in lumea fascinanta a motociclismului.

Kawasaki Ninja 125 se bazeaza pe un motor monocilindru, racit cu lichid, in 4 timpi, DOHC, 4 valve, 125cc, pe injectie. Motorul vine cuplat la o cutie cu 6 viteze. Riderul beneficiaza de pornire electrica. Transmisia cu 6 viteze complimenteaza performanta de strada sportiva, oferind o treapta de viteza pentru orice situatie. Ambreiajul este gandit pentru utilizare usoara de catre riderii novici.
Sasiul full-size include un cadru compact trellis, suspensii sporty si roți usoare 17 inch, ceea ce le permite riderilor la inceput de drum sa se familiarizeze cu operarea unei motociclete full-size.
Un avantaj major vine sub forma suspensiei sportive. Suspensia cu furca telescopica 37 mm pe fata si suspensia spate Uni-Trak, cu monoamortizor pe gaz reglabil contribuie la o pilotare lina si la manevrabilitatea usoara intr-o mare varietate de conditii, in timp ce franele pe discuri 290 mm pe fata, respectiv 220 mm pe spate asigura o putere de stopare superioara de fiecare data cand este nevoie. Saua Ergo-Fit are inaltimea standard de 785 mm si permite ajustarea cu +20 mm daca este necesar, pentru a se potrivi perfect cu talia oricarui pilot.

Pachetul standard include o unitate foarte compacta ABS, cu activare independenta pentru a maximiza controlul sportiv. Designul ascutit al coditei subliniaza look-ul sporty al partii din spate a acestei motociclete Kawasaki de capacitate mica. Nu in ultimul rand, modelul entry-level Ninja 125 se distinge prin ergonomia gandita pentru pilotare sportiva. Pozitia de riding este agresiva in mod natural, riderul inclinandu-se in fata pentru a manipula ghidonul de inspiratie racing.