Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Lineup-ul 2021 CAN-AM MAVERICK SPORT

Lineup-ul 2021 CAN-AM MAVERICK SPORT

2 minute
Lineup-ul 2021 CAN-AM MAVERICK SPORT

Limitele pot fi depasite cu noile SSV-uri Can-Am Maverick Sport! Cea mai rapida modalitate de a ajunge din punctul A in punctul B, pe orice teren, pe orice vreme si inclusiv atunci cand vehiculul este incarcat. Modelul X rc 1000R este un side-by-side sport construit pentru aventura!

De ce sa alegi SSV-ul 2021 Maverick Sport X rc 1000R?

  • Modelul de fata livreaza 100 CP, vine ecchipat cu Smart-Lok si modul Trail, detine amortizoare Fox de ultima ora, cu o cursa a suspensiei de 14.75 inch.
  • Pregatit in cele mai mici detalii! In afara de cabina incapatoare si confortabila, riderul beneficiaza de spatiu larg de depozitare, dotari moderne si upgrade-uri in zona de accesorii LinQ.

SSV-ul Can-Am Maverick Sport este disponibil in varianta MAX (capacitate 4 persoane), in versiunea X rc destinata cu predilectie pilotarii pe teren stancos si in varianta X mr dedicata pasionatilor de off road extrem in zone cu noroi si apa adanca. In concluzie, exista un Maverick Sport specializat pentru oricare din nevoile tale!

  • Atribute tehnice inalte. Tehnologia Smart-Lok reprezinta cel mai avansat diferential frontal. Riderul poate alege intre modurile 2WD/4WD cu diferential frontal/4WD Trail. Varianta X mr dispune de 4WD Mud, modelul X rc de 4WD Rock, iar modelul X xc vine echipat cu 4WD Trail Activ.
  • Pachet X cu upgrade-uri: lumini LED, protectie exterioara completa, scheme de culoare atragatoare. Grafica unica, scaune pentru pilot si pasager confortabile. Alte featuri incluse consta in amortizoarele FOX† 2.5 PODIUM Piggyback, sistemul QS3†.
  • Manevrabilitate inalta. Performanta dovedita pe orice teren, inclusiv la rularea cu viteza mare. Maverick Sport aduce standard amortizoare premium Fox Racing.
  • Display digital 4.5/7.6-in. Optiunile sunt usor de citit in orice conditii, iar datele despre calatoriie sunt mereu la indemana pilotului.