Acasă > Diverse  >  SMAEB: Promotii si adrenalina in standul ATVRom

SMAEB: Promotii si adrenalina in standul ATVRom

2 minute
SMAEB: Promotii si adrenalina in standul ATVRom

ATVRom nu se lasa mai prejos nici in acest an si va fi prezent la editia a VIII-a a Salonului de Motociclete, Accesorii si Echipamente, Bucuresti (SMAEB) ce va avea loc in perioada 23-25 aprilie 2010.

Asa cum era de asteptat, la evenimentul dedicat motociclistilor, ATV-istior, scuteristilor, intr-un cuvant tuturor pasionatilor de motoare, ATVRom va veni cu o serie de noutati si, bineinteles, cu promotiile de rigoare pe care multi le asteapta cu nerabdare de la inceputul sezonului.

Oricine va ajunge la standul ATVRom va gasi, cu siguranta, cel putin un produs care sa-l multumeasca, deoarece pe intreaga perioada a targului va putea cumpara echipamente cu o reducere de 20%. Plaja este extrem de bogata, ATVRom prezentandu-se la SMAEB cu o serie de accesorii si echipamente de calitate care se potrivesc chiar si celor mai pretentiosi motociclisti. Gama de produse este variata, de la casti, manusi, geci, pantaloni, ochelari, si protectii, toate purtand semnatura Nitro, UFO, Uvex sau Fox Racing, astfel incat, cu siguranta, vor putea fi satisfacute toate gusturile.

De asemenea, in acest an, ATV Rom vine la SMAEB si cu o oferta bogata de atv-uri, quad-uri, scutere si motociclete din familiile Bombardier, Linhai, CF Moto, Peda, Suzuki, TGB si Arctic Cat, Kawasaki, Yamaha care abia asteapta sa fie scoase la plimbare.

ATVRom Extrem a aparut in lumea moto in 2006, iar din 2007 a fost, an de an, prezent la SMAEB, primind, nu de putine ori, diplome de excelenta.