Acasă > Diverse > Evenimente > Stiri  >  ATV-uri furnizate de ATVROM, eroii dezapezirilor din Craiova

ATV-uri furnizate de ATVROM, eroii dezapezirilor din Craiova

3 minute
ATV-uri furnizate de ATVROM, eroii dezapezirilor din Craiova

Ziarul Olteniei a publicat o stire, preluata si de cotidianul Libertatea, despre operatiunile de dezapezire care au avut loc in intervalul 6-7 februarie 2015 in municipiul Craiova, unde s-au folosit intensiv si cu mare succes doua ATV-uri utilitare, prevazute cu lama, pentru degajarea de zapada a trotuarelor, aleilor pietonale si a unor drumuri scundare din oras.

Ne face deosebita placere sa informam ca regia autonoma SC Salubritate SRL din subordinea Primariei Craiova a achizitionat recent cele doua ATV-uri utilitare de la ATVROM, acestea aratandu-si eficienta la prima actiune majora, cu ocazia intemperiilor inregistrate din dupa-amiaza zilei de 6 februarie pana in dimineata zilei de 7 februarie 2015.

Cele doua ATV-uri cu lama, provenind de la ATVROM, au fost folosite intensiv in cadrul Comandamentului de iarna de deszapezire al Craiovei, infiintat prin dispozitia primarului municipiului, Lia Olguta Vasilescu, participand in special in dimineata zilei de 7 februarie, dupa importantele caderi de zapada inregistrate, alaturi de viscolul care a spulberat zapada si a format troiene.

“Uite că avem! Sunt şi muncitorii mai fericiţi, decât să dea la lopată”, s-a lăudat primarul oraşului, Lia Olguţa Vasilescu, pe Facebook. “Noi le zicem ATV-urile Elizei. Pentru că a fost ideea Elizei Peța (director SC Salubritate SRL) achiziţionarea lor. Cam asta înseamnă oameni tineri la conducerea regiilor. Cârcotaşii au mai luat un bobârnac!”, a mai declarat Lia Olguţa Vasilescu.

vasilescuolguta

“Cele 2 ATV-uri complet echipate de iarna, in valoare de 4.500 euro fiecare, s-au dovedit a fi foarte eficiente, acestea facand intr-o noapte, treaba a aproximativ 100 de oameni. Avand in vedere eficacitatea lor, este posibil ca in viitor sa vedem pe strazile Craiovei din ce in ce mai multe ATV-uri gata de deszapezire.”

Totusi, o mica frustrare a reiesit din comunicatul dat de SC Salubritate SRL, anume ca operativitatea celor 2 ATV-uri a fost franata de masinile parcate, nu de putine ori in zone nepermise, ocazie cu care s-a lansat apelul catre cetateni spre a parca in zone amenajate.

270112_poza_atv_curatat_zapada

ATV-urile utilitare reprezinta o varianta demna de luat in seama, in mediul urban, pentru diverse activitati in folosul cetatenilor, aducand solutii salvatoare autoritatilor publice locale si regiilor, indiferent de anotimp; iarna, ajutorul dat de ATV-uri prevazute cu lame de dezapezire este de necontestat, accesul acestora fiind cu un spectru mult mai larg, pe alei, trotuare, spatii pietonale, acolo unde traditionalele utilaje nu pot sa intre sau nu-si pot arata eficacitatea.

 

surse: Libertatea, Metropolitanul, Ziarul Olteniei, S.C. Salubritate Craiova S.R.L.

 

ATVROM SPORT – importator ATV Arctic Cat, ATV Can-am Bombardier, ATV CF Moto, ATV Dinli, ATV Goes, ATV Kawasaki, ATV Linhai, ATV Suzuki, ATV TGB, ATV Yamaha si importator motociclete Aprilia, Honda, Kawasaki, Suzuki, Triumph, Yamaha