Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  ZEEHO introduce motocicleta electrica C!TY SPORT si prezinta viziunea pentru sezonul 2024

ZEEHO introduce motocicleta electrica C!TY SPORT si prezinta viziunea pentru sezonul 2024

5 minute
ZEEHO introduce motocicleta electrica C!TY SPORT si prezinta viziunea pentru sezonul 2024

ZEEHO, brandul dedicat mobilitatii urbane pe doua roti, este in centrul atentiei la show-ul milanez! Ieri, 7 noiembrie, brandul subsidiar CFMOTO creat in 2020 a captat vizitatorii si presa sustinand o conferinta de presa in care a ilustrat viziunea sa legata de viitor. Compania vrea sa ofere solutii electrice, eco si deosebit de functionale, dar fara compromisuri. Anul trecut la EICMA, a dezvaluit trei modele de scutere electrice ZEEHO: AE 8, AE6 si Magnet Concept, axate predominant asupra eficientei navetei urbane, dar cu un design si o identitate extrem de cool. Douasprezece luni mai tarziu, ZEEHO revine in Italia pentru a prezenta publicului seria de motociclete electrice C!TY si liniile de e-scutere AE si Magnet.

C!TY SPORT inspira libertate

Seria C!TY a fost in lumina reflectoarelor la conferinta. Prin motocicleta electrica C!TY SPORT, ZEEHO isi propune sa inspire libertate si sa furnizeze o pilotare distractiva, largind limitele orasului. C!TY SPORT se inspira de la conceptul de cod Morse preluand limbajul impulsurilor electrice pentru a deschide o lume de posibilitati nelimitate. Modelul este disponibil cu doua culori distincte – Space Silver transmite un feeling high-tech, futuristic, iar Dark Night exprima eleganta pe negru-mat.

Designul lui C!TY SPORT accentueaza filozofia dinamica si avangardista prin dotarea cu masca frontala matriceala, lumini LED duble integrate pe fata cu tehnologie de iluminare in stil auto si o codita verticala minimalista care utilizeaza linii verticale cu un design dinamic inspirat de drona. Acest design impleteste elemente urbane si extra urbane si aduce o viziune stralucitoare, clara in toate conditiile.

Cadrul din aluminiu a trecut testul strict de temperatura de -20℃ si testul de durabilitate la intensitate inalta 6000km+ pentru a intruni cerintele unor conditii diversificate.

Mai mult decat atat, jantele in forma de Y cu rezistenta mai structurala pot reduce eficient rezistenta la vant si imbunatati autonomia, in timp ce anvelopele ofera stabilitate excelenta si o experienta de riding confortabila. Furca inversata ajustabila pe fata si monoamortizorul ajustabil contribuie la stabilitate si fiabilitate. Discurile ondulate 240mm/200mm si etrierele cu doua pistoane contribuie la o disipare rapida a caldurii, la un raspuns rapid si franare superioara. Toate aceste componente vitale se combina pentru a imbunatati performanta lui C!TY SPORT.

C!TY SPORT este echipat cu o bateriei litiu de inalta densitate customizata 60V32Ah care va dura 80 km la o viteza medie de 25 km/ora pentru a facilita deplasarile prin oras. Motocicleta este dotata cu un incarcator 700W care ofera incarcare 0-80% in mai putin de trei ore. Sistemul BMS inteligent ofera peste 30 de functii pentru protectia bateriei, auto-invatare si analiza. Motorul ofera eficienta exceptionala si economie de energie, multumita motorului integrat doi-in-unu. Nivelul de insulatie a motorului atinge nivelui H pana la 180°C.

Displayul digital imbunatateste experienta utilizatorului cu interactiunea inteligenta om-vehicul, oferind functii cheie precum pornirea fara cheie, sharing cu un singur click, setari de recuperare a energiei prin intermediul aplicatiei ZEEHO RIDE APP. Ecranul LCD ofera acces la toate informatiile necesare. Viteza si tipul de acceleratie pot fi setate optand pentru modurile ECO si SPORT.

Brandul chinez subliniaza potentialul lui C!TY SPORT si, in misiunea de a livra riderilor mai multa versatilitate, a decis sa aduca doua editii concept.

C!TY CROSS – Spune „la revedere” limitelor!

C!TY CROSS reflecta spiritul de aventura urbana avand o schema coloristica speciala, jante spitate si anvelope adventure. O paleta larga de accesorii, inclusiv maneta de frana, capac rezervor cilindru CNC, portbagaj fata, protectie laterala, protectie motor, scarite off-road, portbagaje laterale si sa confortabila, sunt disponibile pentru riderii pentru a-si personaliza motocicletele si pentru a deschide un univers plin de posibilitati.

C!TY MOTARD

C!TY MOTARD are ca punct de plecare modelul standard C!TY SPORT, insa se distinge printr-un design unic, indraznet si dinamic, subliniat de o grafica impresionanta care exprima baza tehnica avansata. C!TY MOTARD este orientat chiar mai mult spre performanta pe asfalt si augmenteaza distractia la pilotare la „11 din 10” datorita spiritului Supermoto clar sportiv.

Partea frontala subtire a fost complet reproiectata cu parti tehnice de inalta performanta: janta fata din aluminiu, furci fata de diametru 37mm, etrier monoblock radial si protectie din carbon pentru discul de frana montata pe o aparatoare de noroi scurta. Estetica este inconfundabila: suprafete curbate, culoare, logo-uri si placuta racing, plus un aspect mai sporty. Pozitia de riding a fost regandita si include un ghidon mai jos si mai plat. Imbina perfect sentimentul de motard cu elementele de styling futuristice ale lui C!TY SPORT.

AE8 ART: O declaratie contemporana

In constrast cu mobilitatea foarte cool a seriei C!TY, seria de scutere electrice AE reprezinta angajamentul pentru mobilitate de calitate inalta. AE8 este un e-scuter sporty construit pentru tineri. Acum, ZEEHO introduce AE8 ART, ilustrand un stil de viata diferit si deschizand noi posibilitati.

In urma colaborarii stranse cu creatorii italieni, “Truly Design”, schema de culoare a versiunii AE8 ART mizeaza pe arta stradala si graffiti, cu o grafica compusa din linii geometrice si figuri abstracte. Culorile lui AE8 ART sunt inspirate de culorile brandului ZEEHO. Vibe-ul contraculturii se potriveste mediului in care lui AE8 ii place sa domine. Studioul Truly Design a pregatit un perete artistic fantastic in spatele lui AE8 ART la standul ZEEHO de la expozitia EICMA pentru a oferi cea mai buna experienta vizuala.

Alte modele ZEEHO expuse:

– AE8 NEON. Acest e-scuter este axat pe scopul lui AE8 de riding urban sofisticat, dar vine cu un design diferit.

– AE6+ le permite riderilor tineri sa iasa in evidenta si sa imbratiseze o personalitate vibranta prin designul sau distinctiv, stilat.