Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  ZEEHO AE6, noi scheme de culoare atractive

ZEEHO AE6, noi scheme de culoare atractive

2 minute
ZEEHO AE6, noi scheme de culoare atractive

AE6 este un scuter electric din gama ZEEHO, insufletit de o personalitate puternica, un partener pe doua roti potrivit pentru navetistii tineri. Exprima energie, creativitate si distactie. Disponibil in trei versiuni: AE6+, AE6 S+ si AE6 L1te pentru a intruni cerintele utilizatorilor pe o piata diversificata.

Viteza maxima de peste 80 km/h, autonomie peste 100 km. Incarcarea standard permite o incarcare a bateriei de 80% in 3 ore. AE6 vine echipat cu brat oscilant si motor amplasat pe o parte. Sunt disponibile 18 combinatii cromatice pentru 3 culori ale caroseriei si 6 optiuni rapide de kituri de culoare.
Modelul este acum disponibil pe piata cu 6 noi optiuni de culori. Performanta lui AE6 din familia de scutere electrice ZEEHO, precum si cea a fratelui mai mare AE8, este superiora majoritatii vehiculelor electrice pe doua roti.

Zeeho AE6 are o greutate de 96 kg, sa de inaltime 735 mm si detine lumini LED, frana fata pe disc si frana spate regenerativa.

AE6 este un scuter electric entry-level care in varianta A6S Lite este alimentat de un motor 4kW ce permite viteza maxima de 45km/h, iar in versiune AE6+ sau AE6 S+ profita de avantajul motorului mai mare 5.5kW pentru a atinge o viteza maxima de 80km/h. Ofera acceleratie de la 0-50 km/h in doar 4.6 secunde.

Modelele AE6+ si AE6 Lite se bazeaza pe o janta 12-inch pe fata si janta 11-inch pe spate. Varianta S+ este dotata cu janta spate 10-inch. Toate trei beneficiaza de o baterie 69V/27Ah (750w) ce permite o autonomie de aproximativ 100 km, potrivit brandului chinez subsidiar CFMOTO. Pachetul mai cuprinde instrumentar LCD.