Acasă > Stiri  >  Yadea prezinta inovatii si vehicule electrice pe doua roti la EICMA 2021

Yadea prezinta inovatii si vehicule electrice pe doua roti la EICMA 2021

2 minute
Yadea prezinta inovatii si vehicule electrice pe doua roti la EICMA 2021

Cand estetica intalneste tehnologia, lucruri magice se intampla, dupa cum pot vedea cei care viziteaza standul Yadea de la expozitia istorica milaneza, EICMA, aflata la a 78-a editie.

Dupa anularea evenimentului de anul trecut din cauza covid-19, EICMA revine in forta. Printre exponate se afla si cele mai recente produse si tehnologii dedicate e-mobilitatii pe doua roti. Yadea este brandul numarul 1 pe segmentul de vehicule electrice pe doua roti, asa ca nu putea lipsi de la prestigiosul eveniment. Ba mai mult, in ziua de deschidere, compania chineza a primit non-stop atentie din partea mass-media. Lineup-ul de produse include motociclete electrice, e-mopede, biciclete electrice si kick scootere electrice. Producatorul si-a propus sa prezinte in cadrul salonului de la Milano ultimele sale inovatii concepute pentru o experienta de pilotare mai sigura, mai placuta si mai prietenoasa cu mediul: incarcare wireless, incarcare rapida, plus un serviciu de schimbare de baterii utilizand tehnologii dezvoltate de Gogoro Network.

„Starul” de la standul Yadea este modelul cu doua roti electric Y1S, lansat mai devreme luna aceasta. Destinat special pentru intreprinderi, Y1S are un design adaptabil gandit pentru a satisface necesitatile aplicatiilor comerciale diversificate. Primele unitati Y1S vor fi disponibile in curand in Italia prin adana Sviluppo Group, partenerul italian al Yadea.

E-mopedele inteligente includ mai multe caracteristici de accesibilitate, iar cele doua baterii pot fi schimbate direct sau detasate in vederea incarcarii cu ajutorul sistemului de management al bateriei, sigur si durabil. Din lineup-ul inovator se remarca Yadea G5, un model performant cu design zvelt si grafica atractiva, alaturi de C1S, modelul care a primit Red Dot Award. Fanii mai pot admira mai multe biciclete electrice, printre care YS500, dar si kick scooter-ele electrice pentru oras KS5 si KS3, precum si alte produse destinate e-mobilitatii.

Tehnologiile Yadea fac valuri la eveniment: dispozitivul de incarcare fara fir (wireless) pentru scutere electrice, tehnologia de incarcare super rapida (pana la 80% in doar 20 de minute) si sistemul de schimbare a bateriei. Aceasta din urma inovatie a fost adoptata de a Gogoro Network si permite riderilor sa reincarce bateriile in cateva secunde pentru a-si continua calatoria.

Produsele Yadea pot fi admirate la salonul moto de la Milano Rho-Fiera, Sala 22, Stand M12, intre 23 – 28 noiembrie.