Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Vespa GTV, scuterul ideal pentru calatorii mai lungi

Vespa GTV, scuterul ideal pentru calatorii mai lungi

2 minute
Vespa GTV, scuterul ideal pentru calatorii mai lungi

Lansarea scuterului Vespa GTV ofera un prilej de bucurie pasionatilor de calatorii pe doua roti!

Scuterul Vespa GTV este insufletit de spiritul de calatorie al celebrului model „vespone”, remarcandu-se prin designul nou care ii pune in evidenta personalitatea sportiva si combina modernul cu clasicul.

Instrumentatia vine conectata la ghidonul tubular cu aspect distinctiv, utilizand un suport original in consola  si este integrata in carena superioara inspirata de curse. Partea din spate a seii cu un loc, in doua culori, permite instalarea ornamentului dur, un accesoriu optional care se potriveste cu caroseria. Look-ul de inspiratie racing se reflecta si in designul jantelor cu cinci spite pe negru mat si cu o pata portocalie pe canal.

Modelul GTV din familia de scutere Vespa are un caracter sportiv, indraznet si este echipat cu tehnologie inalta pentru a facilita utilizarea usoara. Pachetul include faruri complet LED si dashboard digital cu acces facil la multiple date de calatorie ce pot fi vizualizate si pe smartphone in cazul in care adaugati optional sistemul de conectivitate Vespa MIA. Alte beneficii consta in aprinderea fara cheie si dotarea cu port USB incorporat.

Vespa GTV ofera o performanta solida datorita motorului HPE cu 1 cilindru, 300 cmc, 4 valve, racit cu lichid, pe injectie electronica de combustibil capabil sa dezvolte maximum 23,8 cai putere. Este cel mai puternic motor montat pe o Vespa pana la ora actuala.

Acest scuter 300cc dispune de o cromatica atractiva, cu finisaje pe negru mat si o grafica portocalie constrastanta pe laterale. Sunt disponibile doua optiuni de culoare: Negru (Nero Convinto) si bej (Avvolgente Beige mat). In gama de accesorii, veti descoperi: antifurt electronic, suport top box, huse, covoras interior.