Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Vespa GTS Super Sport 2023

Vespa GTS Super Sport 2023

2 minute
Vespa GTS Super Sport 2023

Vespa GTS Super Sport aduce toate caracteristicile care insumeaza un scuter modern: design sofisticat, performante fantastice si tehnologie avansata. Designul original Vespa incorporeaza progrese tehnologice si finisaje care fac diferenta. Clasica „cravata” Vespa a fost reproiectata, creand o impresie distinctiva.

Un avantaj important oferit de scuterele GTS Super Sport consta in eficienta ridicata, consumul de combustibil fiind adus la minim, fara compromisul puterii. Varianta Super Sport este disponibila cu doua optiuni de motorizare, 125cc si 300cc. Motorul de 300cc dezvolta 23 de cai putere si ofera un cuplu crescut la turatii mai mici, alaturi de un raspuns rapid la acceleratie. La fel ca toate versiunile Vespa GTS Super, modelele Super Sport beneficiaza de pornire fara cheie pentru un start rapid si usor. De asemenea, permit deschiderea seii de la distanta si sunt dotate cu functia Bike Finder, astfel incat nu va fi o problema sa va gasiti scuterul intr-o parcare aglomerata. GTS Super Sport este echipat cu aplicatia Vespa MIA prin intermediul careia aveti posibilitatea de a conecta smartphone-ul la vehicul pentru a prelua mesaje si apeluri sau asculta playlistul preferat.

Partea din fata a scuterului se distinge prin echiparea cu un nou far cu LED, iar partea din spate dispune de o noua iluminare care se imbina cu luminile de mers pentru vizibilitate sporita pe sosea. Cu reglaje fine din punct de vedere ergonomic, toate modelele Vespa GTS Super sunt dotate cu un ghidon mai confortabil pentru gestionare usoara. GTS Super Sport este inzestrat cu un ecran LCD analog de 3 inchi. Saua reproiectata, amortizoarele optimizate si rotile 12 inch cu frane cu disc imbunatatesc stabilitatea si confortul noilor scutere Vespa.

Pentru riderii care cauta o alternativa versatila pentru deplasare urbana, nu exista un scuter mai potrivit decat Vespa GTS Super. Atat motorul i-get de 125cc cu RISS (sistem Start&Stop cu Regulator Inverter), cat si motorul HPE de 300cc se conformeaza normelor Euro 5.