Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Urmatorul val de distractie alaturi de Sea-Doo 2024

Urmatorul val de distractie alaturi de Sea-Doo 2024

2 minute
Urmatorul val de distractie alaturi de Sea-Doo 2024

Experienta sporturilor nautice nu a fost niciodata la cote mai inalte! Lineup-ul de skijeturi Sea-Doo ii incanta pe pasionati prin inovatiile de ultima ora si ofera mai multe moduri de a-si personaliza modelul preferat. De la atractivul Spark, cel mai accesibil skijet BRP Sea-Doo, pana la versatilul GTI ideal pentru petrecerea timpului liber la mare alaturi de familie si modelele RXP-X sau RXT-X destinate riderilor experimentati, exista un PWC pentru orice doritor de distractie extrema pe apa!

Caracteristici cheie ale gamei Sea-Doo 2024

Evolutia SPARK

  • A doua generatie Sea-Doo Spark ofera confort crescut, upgrade-uri tehnice si control imbunatatit.
  • Cea mai eficienta ambarcatiune personala de tip jetski din punct de vedere al consumului de combustibil, la un pret care bate concurenta.
  • Dimensiunile compacte si designul fac din noul Spark un skijet usor de depozitat. Greutatea usoara inseamna si ca permite remorcarea fara probleme cu aproape orice vehicul.
  • Incredibil de jucaus, Sea-Doo Spark este construit pe o platforma noua care se distinge prin manevrabilitate sporita, confort marit, tehnologie la ultimele standarde si o abordare a integrarii de accesorii skijet proaspata prin sistemul LinQ Lite.
  • Modelul Spark Trixx este destinat celor care doresc sa faca spectacol pe apa, punand in valoare potentialul de a face acrobatii.

Seria de skijeturi Sea-Doo Performance te incarca cu adrenalina

  • Record de performanta: RXP-X si RXT-X 325
    Rotax 1630 ACE 325 CP – modelele RXP-X si RXT-X sunt alimentate de cel mai puternic motor montat pe un PWC de fabrica.
  • GTR-X revine in lineup pentru a deschide o noua poarta catre lumea PWC-urilor de inalta performanta.

Cu GTR-X 300, performanta premium este acum mai accesibila. Motorul 300 CP Rotax, mixul ideal de featuri inspirate de curse si dotari orientate catre rider, plus versatilitatea deosebita fac din skijetul GTR-X o optiune inspirata pentru o larga tipologie de adepti ai aventurii pe apa.

Fie ca urmaresti cursul in apropiere de geamandura sau te indrepti catre o aventura in larg, modelele Sea-Doo Performance imbina puterea incredibila cu manevrabilitatea precisa si caracteristici de high-tech pentru a-ti hrani pofta de distractie extrema.

Explorer Pro, skijetul conceput pentru pescari, este disponibil cu motor Rotax 230 cai putere.

Producatorul canadian pune la dispozitie o colectie de echipamente skijet noua pentru adulti si copii (jachete neopren, veste flotabilitate, ochelari. manusi etc.), alaturi de numeroase accesorii cu un numar impresionant de combinatii posibile (sistem de sunet premium Spark Audio, solutii de depozitare, accesorii andocare, suporturi pentru camere actiune, fendere etc.).