Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Top caracteristici CFMOTO ZForce 1000 Sport

Top caracteristici CFMOTO ZForce 1000 Sport

3 minute
Top caracteristici CFMOTO ZForce 1000 Sport

Pentru entuziastii off road de pretutindeni, a meritat din plin sa astepte sosirea pe piata a lui CFMOTO Z10. Excelent echipat si cu un look agresiv pe masura performantelor, side-by-side-ul sport care s-a alaturat pentru sezonul 2020 seriei ZForce este pregatit pentru aventura! Acest SSV CFMOTO permite riderilor impatimiti sa experiementeze senzatii extreme in outdoor in conditii de confort la pilotare indiferent de dificultatea terenului. Fanii si bloggerii s-au grabit sa isi spuna parearea despre modelul de fata, dar ce sursa mai buna de informatii poti avea decat producatorul vehiculului insusi?! In orice caz, poti avea certitudinea ca o data ce esti in scaunul pilotului, Z10 iti va oferi plimbarea sportiva la care ai visat.

ZForce 1000 Sport impinge limitele la extrem – un SSV construit sa devina mandria adeptilor sportului. Oricine a pilotat un vehicul 4×4 de teren CF Moto poate atesta versatilitatea dovedita pe orice tip de traseu. De la fermieri pana la riderii in cautarea distractiei, fiecare poate gasi un model potrivit necesitatilor. Gama utilitara este perfecta pentru transportul de incarcaturi grele, iar line-up-ul ZForce exceleaza in intreceri si competitii de profil. Modelele CF Moto sunt specializate pentru a indeplini multiple sarcini.

Legat de ZForce 1000 Sport, constructorul afirma ca a vazut necesitatea unui vehicul de recreatie mai puternic, dar in acelasi timp sigur si manevrabil. Este un model atat de bine dotat, incat riderul va ajunge la concluzia ca nu este nimic din ce nu poate face.

● Farurile LED asigura vizibilitatea necesara pentru cursele nocturne, precum si in conditii de ceata. S-a lasat intunericul si te-ai ratacit vreodata pe un teritoriu nefamiliar? Desigur, nu este chiar o experienta distractiva, in special daca trebuie sa ajungi la destinatie. Alaturi de Z10, ai „spatele” asigurat! Luminile ultrastralucitoare cu LED-uri iti permit sa sfidezi orice conditii, pe ploaie, ceata sau in cursul noptii, pentru a continua drumul. Dotarea cu LED este exclusiva pentru Z10.

● Un aspect elegant, modern, care capteaza atentia oriunde te duci | La o privire comparativa asupra modelelor CF Moto ZForce, vei observa  ca Z10 are un design deosebit. Este creat sa iasa in evidenta chiar si printre modelele brandului! In plus, beneficiaza de doua optiuni de culoare atractive (rosu, gri), care iti vor pune stilul in valoare.

● Capacitatea de remorcare de 250 kg (550 pound) vine standard | Ai nevoie de ajutor extra pe traseu? Multi rideri sunt in aceasta situatie. Poti transporta incarcaturi grele, pentru ca Z10 imbina functiile sportive cu cele utilitare, intr-un singur pachet!

● Servodirectie EPS, motorizare solida care livreaza un maximum de 79 CP, scut de protectie rezistent. Toate acestea au ca rezultat un vehicul capabil sa infrunte obstacolele off road-ului. Riderul poate aborda virajele cu mai multa usurinta si cu incredere, stiind ca Z10 dispune de protectie, directie precisa si putere pentru a te scoate din blocaje pe traseu. Daca esti un adept outdoor care mereu impinge limitele, CF Moto Z10 detine standardele pentru un ride mai sigur.