Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  3 Side-by-Side-uri utilitare de incredere din gama Can-Am Traxter 2022

3 Side-by-Side-uri utilitare de incredere din gama Can-Am Traxter 2022

2 minute
3 Side-by-Side-uri utilitare de incredere din gama Can-Am Traxter 2022

SSV-ul Can-Am Traxter Base HD7 T 2022 este un vehicul utilitar puternic, cu dotari multiple. Motorul Rotax heavy-duty cu eficienta de consum, racit cu lichid, livreaza pana la 52 cai putere. Cockpitul a primit optimizari pentru sezonul 2022 astfel incat asigura vizibilitate crescuta si confort avansat la pilotare. Solutiile de depozitare si capacitatea de incarcare de 680 kg, plus o capacitate de remorcare de 1136 kg si carligul de remorcare 2 inch subliniaza caracterul utilitar al lui Traxter HD7 cu omologare T. Ofera tractiune selectabila Turf Mode / 2WD / 4WD cu diferential autoblocabil frontal Visco-Lok si asistenta la coborare Electronic Hill Descent Control. La toate acestea se adauga 3 moduri de pilotare: ECO / ECO Off / Work, suspensie fata cu brat dublu tip A si suspensie spate TTA, bara stabilizatoare, amortizoare pe gaz, cursa 254mm si frane pe discuri hidraulice. Vehiculul permite o capacitate de 3 persoane si dispune de afisaj multifunctional digital 7.6 inch.

Can-Am Traxter Base HD9 T 2022 promite sa va ajute cu multiple sarcini de munca in mediile ostile, cu teren off road greu de practicat. Caracterul sau utilitar pronuntat este subliniat prin echiparea cu bara din otel pe fata, scut central de protectie, o capacitate de remorcare de 1136 kg si o capacitate de incarcare de 680 kg. Detine spatiu vast destinat depozitarii si un cockpit confortabil pentru rider si doi pasageri. Motorul heavy-duty Rotax livreaza pana la 65 cai putere. Tot la nivel de motorizare, vehiculul dispune de sistem de control al acceleratiei iTC (Intelligent Throttle Control) si de transmisie PRO-TORQ CVT cu raspuns rapid QRS (Quick Response System), flux de aer inalt si protectie electronica a curelei.

Can-Am Traxter MAX DPS HD10 T 2022 este un side-by-side din gama utilitara a producatorului canadian, cu o capacitate de 6 locuri. Util pentru transport de persoane sau incarcaturi grele in medii off road dificil de accesat. Vine echipat cu motor Rotax V-twin, 82 CP, 976 cc, racire cu lichid, control la acceleratie Intelligent Throttle Control, cu injectie EFI si ofera o capacitate de transport de 6 persoane. Bancheta 60/40 Versa-Pro poate fi rabatata pentru a asigura marirea capacitatii de stocare la bord. Vehiculul impresioneaza prin capacitatea de remorcare de 1136 kgm, capacitatea de incarcare de 793.8 kg si o capacitate de stocare totala de 35.8 litri, plus capacitate cargo 454 kg. Detine pentru protectie crescuta o bara fata din otel integrata si un scut central HMWPE.

Gama de side-by-side-uri Bombardier este disponibila si pe ATVRom Timisoara!