Acasă > Diverse > Stiri  >  Suzuki Hayabusa Special Edition

Suzuki Hayabusa Special Edition

1 minut
Suzuki Hayabusa Special Edition

suzuki-hayabusa-special-edition-traction-control-620x350

 

Suzuki a creat o versiune speciala Hayabusa, ce va avea un sistem de control al tractiunii – ETC (electronic traction control). Deocamdata, Suzuki Hayabusa Special Edition este destinat doar pietei japoneze. Asadar, europenii mai au de asteptat pana cand se vor putea mandri cu aceasta frumusete.

In esenta, Suzuki Hayabusa nu s-a schimbat prea mult de-a lungul timpului. Acum, se pare ca japonezii vor modernizarea acesteia si in spatele carenelor.

Pe langa ETC, Suzuki Hayabusa Special Edition are ABS și S- DMS (Suzuki Drive Mode Selector). Pe scurt, aceasta are trei moduri de pilotaj: A, B sau C. Primul ofera motociclistului toata puterea dezvoltata de catre motor, modul B reduce puterea la turatii joase, iar modul C reduce puterea la jumatate pe toata plaja de turatii.

Astfel, noua Suzuki Hayabusa Special Edition ofera mai multa siguranta motociclistilor cu mai putina experienta, chiar daca cei 173 CP si cuplul de 144 Nm al motorului de 1340 cmc, cu patru cilindri in linie formeaza, inca, un jaguar al soselelor.