Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2024 KTM 890 Adventure R Rally, toate unitatile vandute in timp aproape record

2024 KTM 890 Adventure R Rally, toate unitatile vandute in timp aproape record

2 minute
2024 KTM 890 Adventure R Rally, toate unitatile vandute in timp aproape record

Pilotii pasionati de aventura au navigat in cursa online pentru a-si aduce acasa o motocicleta 2024 KTM 890 ADVENTURE R RALLY, toate unitatile fiind vandute in mai putin de trei zile online pe KTM.com. Locurile pentru evenimentul ultra-exclusiv ULTIMATE KTM DESERT EXPERIENCE s-au vandut intr-o clipita.

700 de unitati exclusive KTM 890 ADVENTURE R RALLY au fost asigurate rapid de proprietari, care vor anticipa sosirea noii lor motociclete KTM pentru a-si incepe aventurile si explorarea la bordul acestui vehicul special. KTM 890 ADVENTURE R RALLY, care se bucura de componente premium, asa cum se vede pe KTM 450 RALLY castigatoarea Dakar-ului, este o oferta unica si cea mai capabila motocicleta Adventure de pe piata.

Gandita pentru pilotare in offroad, motorul LC8c 2 cilindri 889 cmc derivat din lumea raliurilor este livrat cu numeroase parti KTM PowerParts care au fost selectate special pentru calitatile de performanta ale modelului. Motocicleta se mandreste, de asemenea, cu tehnologii moderne variate pentru a sustine explorarea de noi orizonturi, in timp ce dispune de suspensie WP XPLOR PRO COMPONENTS comparabila cu modelele de curse de fabrica ale KTM Motorcycles pentru a asigura o manevrabilitate inalta si un confort sublim.

In plus, celor care achizitioneaza noua motocicleta li s-a oferit o oportunitate exclusiva de a pilota modelul KTM 890 ADVENTURE R 2024 in desertul marocan. ULTIMATE KTM DESERT EXPERIENCE ofera un pachet complet la nivel de fabrica pentru participanti; modelele KTM 890 ADVENTURE R RALLY sunt furnizate cu tot suportul tehnic necesar pentru explorare prin dune de nisip, cu un traseu de roadbook sustinut pentru o aventura incredibila pe cel mai dificil teren de raliu, impreuna cu transport si ospitalitate de lux in timpul experientei.

Pentru cei care au ratat ocazia de a aduce in garaj aceasta motocicleta Adventure, KTM a creat o lista de asteptare ce permite potentialilor cumparatori interesati, dar dezamagiti, o sansa in plus in cazul in care orice rezervare anterioara este anulata.