Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  SSV CFMOTO ZFORCE 950 SPORT

SSV CFMOTO ZFORCE 950 SPORT

2 minute
SSV CFMOTO ZFORCE 950 SPORT

ZFORCE 950 SPORT este cel mai nou membru din lineup-ul de side-by-side-uri sport CFMOTO, cu design avansat si performanta de top in clasa, componente premium si o valoare incredibila intr-un pachet compact si cuprinzator.

Evolutie dinamica. Acest SSV CFMOTO este conceput pentru a impinge limitele la extrem, cu porniri curate si aterizari sigure. Pastreaza motorul V-twin in 4 timpi, 963cc, racit cu lichid de la predecesorul sau si dispune de EFI, acceleratie electronica si transmisie CVT, tunata sa livreze mai multa forta pentru aventuri off road pline de neprevazut si adrenalina. Motorul dezvolta maximum 85 CP. Riderul poate opta pentru unul din cele doua moduri de putere (Sport/Normal) in functie de necesitati.

ZFORCE 950 SPORT se distinge printr-un design dinamic cu linii agresive si musculare, indicand ca este un vehicul 4×4 pregatit pentru orice obstacol pe teren variat. Setup-ul la nivel de suspensii este nou si asigura o plimbare lina si performanta crescuta. Manevrabilitatea este imbunatatita, fiind posibile viraje cu 0,5 metri mai stranse. Servodirectia dual-mode EPS vine standard, contribuind la confortul pe distante mari. Suspensia ajustabila cu cursa lunga pe fata si spate reprezinta un avantaj pe teren accidentat greu accesibil. Suspensia spate Quadlink si rigiditatea basculei ofera stabilitate crescuta la viteze inalte si un plus de confort. Suspensiile pot fi reglate „din mers”, fara unelte.

Display multifunctional 5″ TFT, cu interfete selectabile pentru utilizator si bara de afisaj care isi schimba culoarea in functie de informatiile despre calatorie. Conectivitatea Bluetooth standard ofera notificari de apel.

Doua compartimente de depozitare pe fiecare parte a consolei ofera capacitate totala de 18 litri. Cutia cargo de pe spate cu capac ofera capacitate de stocare de 158 litri. Capacitate de transport 150 kg pentru aventuri mai lungi sau expeditii in doi.
Pachetul standard este completat de lumini RIDEVISION LED, troliu 1587 kg, acoperis, bare de protectie… multiple dotari pe care alti producatori de vehicule tip side-by-side le lasa pentru aftermarket.

CFMOTO ZFORCE 950 SPORT este disponibil cu optiunile de culoare: Tundra Grey/Nebula Black/Lava Orange.