Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Sport, Naked, Adventure Bike – 3 segmente luate cu asalt de CFMOTO

Sport, Naked, Adventure Bike – 3 segmente luate cu asalt de CFMOTO

4 minute
Sport, Naked, Adventure Bike – 3 segmente luate cu asalt de CFMOTO

Propunerile CFMOTO pentru iubitorii de motociclism sunt ingenioase, competitive si moderne. In plus, optand pentru un model Sport, Naked sau Adventure din lineup-ul de motociclete CFMOTO, aveti avantajul unui raport pret versus calitate foarte bun.

Descopera gama de sportbike-uri CFMOTO!

Controlul si manevrabilitatea sunt principalele caracteristici forte ale lui CFMOTO 300SS si 700CL-X Sport. Aceste doua street bike-uri ofera performanta si confortul necesare pentru naveta zilnica urbana.

CFMOTO 300SS este lider pe piata de curse entry-level si se distinge prin combinatia meticuloasa dintre motorul fin cu turatii libere, suspensia reglata sport si franarea superba. O alegere rapida si fiabila atat pentru pista, cat si pentru deplasarea de zi cu zi prin oras.
Motorul monocilindru, 292cc, racit cu lichid, pe injectie de la Bosch dezvolta maximum 29 CP si vine cuplat la o cutie cu 6 viteze.
300SS impresioneaza prin ergonomia inspirata de modelele de circuit, iar pachetul sau include un ghidon mai jos si o pozitie de riding agresiva ce ii definesc intentiile ambitioase. Totusi, in ceea ce priveste naveta de zi cu zi, 300SS este surprinzator de confortabil la pilotare.

Farurile LED ofera vizibilitate optima si contribuie la estetica curata a acestei motociclete CFMOTO destinata riderilor incepatori.
Un alt atu al lui CFMOTO 300SS provine din dotarea cu sistem de franare ABS de la Continental, asigurand putere de stopare superioara (frana fata 300mm, etrier cu 4 pistoane, frana spate pe disc 245mm, un piston).
La nivel de sasiu, designul cadrului de greutate redusa integrat si suspensia spate cu monoamortizor permit o manevrabilitate zvelta. Profilul muscular, conturul elegant si combinatia de viteza si estetica creeaza o experienta de pilotare antrenanta.
Nu in ultimul rand, 300SS dispune de display 5-inch TFT. Stralucirea ecranului se ajusteaza automat in functie de lumina ambientala. Instrumentarul complet color LCD ofera toate datele (rpm, viteza, treapta, conectivitate), plus acces usor la modurile de riding Sport si Rain, diferentiate prin doua interfete distincte.

CFMOTO 700CL-X SPORT, derivat din lineup-ul CL-X, este un model cu estetica de cafe-racer energic si cu o personalitate eleganta. Caracteristicile care il disting de celelalte motociclete ale gamei consta in elementele de design X (far frontal, stop spate, oglinzi rotunde, cadru expus, carcasa motor, rezervor cu forma subtire). Stylingul sofisticat al acestui naked street bike din familia CFMOTO nu are cum sa nu atraga atentia asupra sa ori de cate ori isi face aparitia. Vine echipat standard cu ABS, acceleratie electronica, cruise control, frane Brembo, suspensie KYB, lumini LED.

Pentru iubitorii de naked bike-uri, CFMOTO a adus pe piata mai multe modele atractive, performante: 300NK, 700CL-X si 650NK.

CFMOTO 300NK este o motocicleta de strada potrivita pentru riderii A2. Se numara printre primele modele ale lineup-ului producatorului chinez si ofera inginerie inalta (motor, suspensii, frane, display color TFT), plus multiple componente fiabile. Un model entry-level care le permite pilotilor novici sa puna bazele unei relatii de lunga durata cu ridingul pe doua roti.

CFMOTO 650NK este o motocicleta midsize incredibila, cu styling modern, confort crescut si performanta rafinata. Dispune de motor 649cc cu 2 cilindri 60CP si suspensie tunata sport, permitand riderului sa ajunga la urmatorul nivel cand vine vorba de deplasari prin oras, dar si pe distante mai mari.

CFMOTO 700CL-X nu mai are nevoie de nicio introducere. Modelele 700CL-X s-au impus prin combinatia inedita intre designul clasic si tehnologia moderna.

Ai parte de posibilitati nelimitate alaturi de o motocicleta Adventure din gama CFMOTO!
650 Adventura este un dual sport / touring bike care le da riderilor sansa de a descoperi o lume intreaga de noi oportunitati. Motorul 649cc pe injectie livreaza 60CP, in timp ce in termeni de sasiu, aceasta motocicleta vine inzestrata cu furca telescopica USD reglabila pe fata si frane J.Juan pe fata si pe spate.

Gama de motociclete CFMOTO este disponibila si pe ATVRom Bucuresti