Acasă > Stiri  >  Solutiile „verzi” de mobilitate Yadea au devenit mai populare in 2021

Solutiile „verzi” de mobilitate Yadea au devenit mai populare in 2021

3 minute
Solutiile „verzi” de mobilitate Yadea au devenit mai populare in 2021

Yadea este brandul numarul 1 pe segmetul de vehicule electrice pe doua roti, scutere electrice si e-bikes. Brandul chinez se indreapta spre un viitor al mobilitatii sustenabile, smart. Dovada stau upgrade-urile semnificative la nivel de produse si tehnologie. Strategia de globalizare accelerata a companiei are ca obiectiv ultim introducerea cat mai multor solutii verzi de calatorie pentru oameni din intreaga lume.

Lineup de produse optimizat pentru a intalni diverse necesitati de tranzit

Yadea Y1S: in noiembrie, Yadea a dezvaluit Y1S, un e-moped smart special proiectat si dezvoltat pentru aplicatii comerciale variate. Echipat cu doua baterii detasabile si usoare pentru capacitate crescuta si operare facila, Y1S permite modificari pentru a intalni criteriile operatorilor, furnizorilor din logistica sau soferilor care livreaza mancare.

Seria de vehicule Huan Huan: in octombrie, Yadea a incheiat un parteneriat cu Huan Huan pentru a lansa doua vehicule care permit reincarcarea electrica prin intermediul tehnologiei avansate de shimbare a bateriei implementate de Gogoro Network.

In afara de introducerea de noi produse pe piata, Yadea isi mentine pozitia fruntasa in industrie, modelul G5 dobandind o popularitate foarte mare. De asemenea, succesul se datoreaza si lui C1S, un partener pe doua roti, cu zero emisii, ideal pentru plimbari si care a castigat premiul Red Dot Award, designul sau fiind realizat de studioul KISKA. La toate acestea se adauga o colectie impresionanta de e-bikes si electric kick scooters, care intrunesc cerintele consumatorilor de E-mobilitate de pretutindeni.

Pe langa imbunatatirea produselor din lineup, Yadea continua sa realizeze avansuri stiintifice si tehnologice — cea mai notabila inovatie pentru 2021 o cosntituie bateria Graphene 3.0. A fost dezvaluita in septembrie la evenimentul de lansare New Tech al Yadeasi se caracterizeaza prin rezistenta la temperaturi deosebit de joase, o adaptabilitate crescuta la conditiile de mediu datorita adoptarii unui electrolit nou cu temperatura anti-inghet constanta, capacitate mai mare si o durata de viata mai lunga a bateriei.

Pentru a livra o experienta de riding la inaltime, Yadea mai adauga pe lista urmatoarele:

● Incarcare wireless
● Incarcare rapida
● Sistem smart: (tehnologie Bluetooth pentru conectivitate smartphone si casca).

In 2021, brandul Yadea si-a dublat eforturile pentur a fi tot mai prezent pe scena globala si a venit in intampinarea trendului crescator spre mobilitate electrica in Europa, accelerand activitatile pe piete cheie regionale. In octombrie, Yadea a semnat ca partener oficial al Xletix Challenge Berlin. In noiembrie, compania si-a expus produsele la show-ul EICMA 2021 de la Milano.

Pe parcursul anului 2021, Yadea s-a axat pe oferirea de alternative de transport pe doua roti eco-friendly, a adus inovatii importante in industria si si-a extins amprenta la nivel global prin noi colaborari. Pentru 2022, Yadea promite sa faca sloganul “Electrify Your Life” mai cunoscut in intreaga lume.