Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Sofia Riders a dat start sezonului moto in Bulgaria

Sofia Riders a dat start sezonului moto in Bulgaria

2 minute
Sofia Riders a dat start sezonului moto in Bulgaria

Deschiderea sezonului moto in Bulgaria a avut loc weekend-ul trecut si a adunat in jur de 10000 de pasionati dornici de distractie. Evenimentul organizat de Sofia Riders a aratat cat de stransa este comunitatea de motociclisti din tara vecina. SR este cel mai mare club moto bulgar si activeaza din 2015. Ideea grupului îi apartine membrului fondator, Andrei Dianov si prietenilor sai.

La parada motocicletelor care au defilat pe ruta Ring Mall – Catedrala Al. Nevsky – NMH „Boyana” a participat si CFMOTO 700CL-X. Pilotul motocicletei CFMOTO, Krum Marinov, s-a declarat foarte impresionat de calitatile modelului. Nu stim daca au mai fost prezente si alte motociclete din gama producatorului chinez la evenimentul de start sezon din Sofia de pe 26 martie, dar toata lumea era curioasa sa afle mai multe despre 700CL-X datorita aspectului sau atractiv.

700CL-X se face imediat remarcat in trafic datorita siluetei sale impunatoare si zvelte. Aceasta motocicleta CFMOTO se bazeaza pe un motor potent 693cc, 2 cilindri, racit cu lichid si este conforma normelor Euro 5. Este disponibila in variantele Sport si Heritage, ambele cu cate doua optiuni de culoare diferite. Poate fi o alegere inspirata pentru orice rider care doreste o motocicleta puternica si manevrabila pentru oras sau plimbari pe distante lungi. In plus, ofera un raport excelent pret-calitate.

Atmosfera generala de la deschiderea sezonului moto in Bulgaria a fost una de sarbatoare, iar prietenii nostri de la Sofia Riders au anuntat deja un alt eveniment in viitorul apropiat, Moto Expo 2022, programat pe 15-19 aprilie la Asics Arena Sofia. De-a lungul timpului, scopurile si initiativele clubului SR s-au diversificat, de la crearea de intreceri sportive pana la evenimente in scop caritabil, aparitii media si altele.

Veti gasi o gama diversificata de motociclete si pe ATVRom Timisoara