Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Noutatile gamei de snowmobile BRP SKI-DOO 2024

Noutatile gamei de snowmobile BRP SKI-DOO 2024

1 minut
Noutatile gamei de snowmobile BRP SKI-DOO 2024

Iubitorii de plimbari cu snowmobilul au toate motivele sa isi indrepte atentia asupra modelelor din lineup-ul Ski-Doo pentru sezonul 2024.

Brandul canadian aduce motorul supraalimentat 850 Turbo R 180 CP pe modelul MXZ intr-un mod unic, adaugand un sistem de racire bazat pe apa si metanol.

BRP a dezvaluit un snowmobil electric Ski-Doo Grand Touring. Acesta va fi destinat deocamdata exclusiv in scop comercial, insa marcheaza un moment istoric in evolutia companiei.

Gama Backcountry primeste o serie de update-uri, inclusiv o noua suspensie spate cMotion X.
Snowmobilele crossover ofera manevrabilitate crescuta fara compromisul capacitatilor off-trail.

Gamele MXZ si Renegade vin cu aditii noi. Modelele full-size MXZ sunt disponibile cu senile 129 si 137 inch si sunt alimentate de motoare in 2 timpi. Modelele de snowmobile din seria Renegade se bazeaza aproape exclusiv pe unitati de putere in 4 timpi, cu o singura exceptie – modelul Renegade Adrenaline in 2 timpi cu pachet Enduro.

In cazul snowmobilelor montane, Ski-Doo dedica gama Freeride celor mai mari pasionati ai sportului. Modelele Freeride utilizeaza o noua geometrie, ceea ce le permite sa impinga limitele la extrem in zonele dificile.

 

Sasiul REV Gen5 se extinde la snowmobilele 600cc si la versiunile cu motoare in 4 timpi.