Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Noutatile gamei de snowmobile BRP Lynx 2024 

Noutatile gamei de snowmobile BRP Lynx 2024 

3 minute
Noutatile gamei de snowmobile BRP Lynx 2024 

Pentru sezonul 2024, snowmobilele BRP Lynx imbraca scheme noi de culoare si aduc atribute tehnice de top pentru o experienta de riding la superlativ pe traseele montane pline de zapada. Modelele Trail, Crossover si utilitare usoare sunt echipate cu platforma Radien2 care ofera o manevrabilitate imbunatatita, ergonomie rafinata si placerea pilotarii.

Noul Commander RE este un snowmobil crossover care asigura o combinatie inegalabila de confort, abilitati utilitare si performanta. Cel mai impresionant snowmobil din seria Commander.

Optimizarile se extind asupra snowmobilului trail sport Rave care este acum mai rapid ca niciodata. Liderul incontestabil pe segmentul de snowmobile trail sport se innoieste cu platforma inovatoare Radien2 si beneficiaza de un setup recalibrat la nivel de suspensii. Acest „demon” al vitezei lasa in urma orice concurenta.

Lynx Adventure Electric este primul snowmobil electric Lynx alimentat de tehnologia Rotax ePower. Este construit special pentru utilizare comerciala de catre operatorii de ture cu snowmobile, puterea si autonomia sa fiind optimizate pentru excursii ghidate.

Modelele Xterrain si Xterrain RE din familia de snowmobile BRP Lynx sunt capabile sa cucereasca cele mai dificile trasee, datorita ergonomiei imbunatatite, iluminarii superioare si platformei Radien2. Aventura cu un snowmobil crossover atinge cote inalte.

49 Ranger PRO este un snowmobil utilitar pentru sarcini usoare, un specialist cand vine vorba de pilotare pe teren variat. Modelul se distinge prin designul Radien2 si uimeste prin agilitate, performanta prin zapada adanca si manevrabilitatea fara efort. Niciodata nu a fost mai ajungi sa ajungi la destinatii indepartate.

Dominatia Lynx

Noua suspensie EasyRide+ contribuie la un plus de confort si performanta prin zapada inalta. Cursa crescuta a suspensiei favorizeaza o deplasare mai lina si unghiul de atac mai mic asigura o flotabilitate incredibila snowmobilelor Commander RE si Xterrain Brutal.

Chiar si in noaptea polara, noile faruri LED ofera vizibilitate excelenta. Patru module LED cu 4800 lumeni aproape tripleaza puterea de iluminare. Lumina alba stralucitoare este confortabila pentru ochi si ajuta la identificarea obstacolelor. Putere de iluminare de top in industrie integrata in designul Radien2.

Agilitate fara egal

Pentru cele mai emotionante momente in cele mai abrupte zone! Noua suspensie frontala LFS cu schi foarte ingust de 34 inchi (863 mm) ofera manevrabilitate si agilitate remarcabile pentru snowmobilul Shredder DS.

Nascut furios – Shredder RE 3700 cu motor Rotax 600R E-TEC

Snowmobilul Lynx Shredder RE 3700 cu optiunea de motorizare Rotax 600R E-TEC ofera un nivel fara precedent de distractie si performanta la pilotarea prin zapada adanca.

Performanta crescuta la franare: frana cu 4 pistoane noua pentru Rave RE

Noua frana cu 4 pistoane furnizeaza mai multa precizie si putere de franare cu mai putin efort pentru snowmobilul Rave RE. Maneta de frana ajustabila permite riderului un tuning fin in functie de preferinte si marimea mainii.

Ecran color tactil 10.25” cu BRP Connect

Display-ul touch color de 10.25 inch va permite sa planuiti traseul in cele mai mici detalii si sa navigati intreaga zi pe drumurile de munte inzapezite. Puteti impartasi ruta cu prietenii si dispuneti de GPS integrat si harti. Plimbarea cu Rave RE si Xterrain RE 850 ajunge la urmatorul nivel. Cu optiunea de primavara, aplicatia BRP GO! constituie un avantaj.