Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Gama de skijeturi touring Sea-Doo GTX 2023

Gama de skijeturi touring Sea-Doo GTX 2023

2 minute
Gama de skijeturi touring Sea-Doo GTX 2023

Skijetul Sea-Doo GTX ofera amestecul perfect de confort si performanta. Spatios si increzator, GTX livreaza featuri de top pentru experiente memorabile. Sunt disponibile 3 optiuni de motor, astfel incat fiecare rider poate alege un combo de putere si eficienta ideal. Skijeturile Sea-Doo GTX 170, GTX 230 si GTX 300 pot acomoda pana la 3 persoane si furnizeaza stabilitate si control de top in industrie.

Toate cele trei motoare dovedite Rotax disponibile pentru acest model de skijet BRP Sea-Doo ofera fiabilitate, performanta distractiva si economie de combustibil: 1630 ACE cu 170 cp, 230 cp si 300 cp. Toate sunt echipate cu tehnologia Advanced Combustion Efficiency (ACE).

Carena ST3 constituie un reper privind manevrabilitatea, stabilitatea si performanta offshore in ape agitate. Platforma ST3 ofera imbarcare usoara, spatiu suficient pentru miscare pe punte si incredere superioara.

Cea mai mare platforma de inot din industrie. Plata, stabila si confortabila este perfecta pentru pregatire pentru sporturi nautice si reimbarcare. Include sistem de accesorii LinQ pentru versatilitate crescuta.

Sistem BRP Audio-Premium 100W optional. Rezistent la apa, sunt Bluetooth complet integrat cu pad de la distanta pe difuzorul din partea stanga pentru a schimba rapid muzica si volumul.

Marsarier – Intelligent Brake and Reverse. Prima frana pe apa din industrie si cea mai intuitiva. Recunoscut de Garda de Coasta a SUA pentru imbunatatirea sigurantei si acum la a treia sa generatie, sistemul exclusiv Sea-Doo iBR permite sa opresti mai devreme. Cu ambele maini pe ghidon, riderii se pot angaja in fata, neutru si marsarier pentru manevre stabile, fara griji, la viteze mici.

Echipamentele pot fi accesate usor din zona de stocare frontala 96 litri, chiar si din pozitie de sezut. Trebuie doar inaltat ghidonul pentru a accesa lucrurile esentiale pentru aventura pe apa. Un compartiment rezistent la apa cu port integrat USB permite incarcarea dispozitivelor.

iDF – Intelligent Debris Free Pump System. Sistemul ingenios iDF curata admisiile infundate in doar cateva secunde. Disponibil optional pe pachetele 170 si 230.

Variable Trim System (VTS) – tuning de precizie. Riderul poate accesa rapid VTS de pe ghidon pentru manevrabilitate fin tunata in functie de preferinte, conditiile de apa si numarul de pasageri.

Confort fara egal si versatilitate – sa Ergolock. Designul seii este ingust in fata pentru o pozitie de pilotare naturala si mai lat in spate pentru confort maxim. Portiunea spate poate fi detasata pentru spatiu mai larg, pentru a face plaja sau chiar pentru un picnic in doi.