Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Skijet Sea-Doo RXT-X 300 2023

Skijet Sea-Doo RXT-X 300 2023

2 minute
Skijet Sea-Doo RXT-X 300 2023

Skijetul Sea-Doo RXT-X 300 2023 combina atitudinea puternica cu increderea la pilotare, oferind performanta de top in categoria sa. Motorul din dotare produce maximum 300 CP pentru o plimbare pe apa plina de adrenalina, in timp ce carena ST3 si saua Ergolock asigura control crescut in orice conditii. Pentru economie exceptionala, motorul Rotax 1630 ACE vine echipat cu tehnologia ACE (Advanced Combustion Efficiency).

Carena ST3 este un reper in ceea ce priveste stabilitatea si manevrabilitatea in ape dure si performanta offshore. Platforma permite o imbarcare usoara si ofera spatiu generos pentru a va misca pe punte.

COmplet conectat. Acest skijet Sea-Doo dispune de display 7.8-inch complet color, cu noi functii si vizibilitate incredibila. Bluetooth, USB si integrarea aplicatiei smartphone – toate acestea ii permit riderului sa aiba o experienta deosebita, cu acces usor la muzica preferata, date despre vreme, navigatie si altele. Sistemul complet integrat 100W rezistent la apa BRP Bluetooth Audio Premium completeaza experienta onboard.

Sistem Ergolock cu sa modulara. Saua de tip racing ingusta pozitioneaza genunchii apropiati in timp ce imbunatateste tranzitia la pilotarea din picioare. Sea-Doo RXT-X este un skijet stand-up deosebit de confortabil, cu o platforma spate mai spatioasa pentru cei care vor sa faca plaja sau chiar sa se bucure de un picnic in doi.

Control inspirat de curse. Manevrabilitate precisa. Riderii pot efectua viraje stranse la viteze inalte, fara compromisul manevrabilitatii.
Sistemul VTS (Variable Trim System with Launch Control) poate fi accesat usor de pe ghidon pentru o manevrabilitate fin tunata in functie de preferintele pilotului, conditiile pe apa si numarul de pasageri. Tot de pe ghidon, puteti activa Launch Control pentru o acceleratie perfect controlata.

Spatiul de depozitare frontal ofera capacitate de 96 L si este usor accesibil din pozitia de sezut. Compartimentul rezistent la apa cu port USB integrat permite incarcarea dispozitivelor.

iDF – Intelligent Debris-Free Pump System. Ingeniosul sistem iDF permite curatarea admisiei infundate in doar cateva secunde, printr-o simpla apasare de buton.

In concluzie, skijetul Sea-Doo RXT-X 300 echipat cu cel mai puternic motor din lineup-ul Sea-Doo este PWC-ul perfect pentru a acomoda pana la trei pasionati de senzatii extreme pe apa, oferind stabilitate si control de top, alaturi de dotari de ultima ora precum sistemul BRP Audio Premium si ecranul complet color.