Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  SKI-DOO FREERIDE 2023

SKI-DOO FREERIDE 2023

2 minute
SKI-DOO FREERIDE 2023

Capabile sa cucereasca intinderile de zapada adanca intr-un stil original, snowmobilele Freeride fac diferenta acolo unde catararile nebunesti pe munte si caderile mari sunt norma.

Platforma REV Gen5 are rol de a maximiza agilitatea, capacitatea si libertatea la pilotare pentru a garanta raspunsul instantaneu pe care toti riderii pasionati de extrem cauta sa il obtina atunci cand se aventureaza in zone montane cu zapada adanca. Perfect echilibrat, snowmobilul Ski-Doo Freeride reprezinta arma preferata pe teren plin de provocari.

Ski-Doo Freeride 2023 este un snowmobil montan care se bazeaza pe motorizarea puternica Rotax 850 E-TEC Turbo R, fiind capabil sa furnizeze 180 CP, cu un avantaj masiv de putere pe masura ce aventura continua catre varf.

Platforma REV Gen5 permite CEA MAI AVANSATA PLIMBARE PE ZAPADA!
Elementele de design gandite pentru riding prin zapada inalta se caracterizeaza prin greutate redusa si ofera performanta tehnica imbunatatita pentru a optimiza experienta de pilotare.

Motoare 850 E-TEC si 850 E-TEC TURBO R

Freeride este propulsat de doua optiuni de motoare Rotax in 2 timpi. Lider in industrie prin dotarea cu cel mai puternic motor turbo in 2 timpi construit din fabrica. Fiecare motorizare ofera raspuns instantaneu, acceleratie uimitoare si putere fara compromisuri. Modelul din familia de snowmobile Ski-Doo ofera, in plus, agilitate si confort.

Ecran tactil color de 10,25″ cu BRP Connect – cel mai mare afisaj din industrie cu ecran tactil personalizabil color, activat pentru WiFi. Compatibilitatea aplicatiilor permite o conexiune mai profunda cu BRP GO! aplicatie pentru harti, navigare si planificarea calatoriilor cu grupul de prietenii.

Suspensia spate tMotion X si geometria rafinata a bratului fata cu o cursa crescuta si greutate redusa contribuie la o calitate imbunatatita a calatoriei pe zapada in orice conditii.

Amortizoarele KYB Pro Series sunt foarte capabile si durabile, asigurand control in cele mai dificile conditii. Reglare a compresiei Easy Adjust.

Starter E-TEC SHOT pentru pornire usoara, fara probleme. Elimina aproape 9 kg si este posibil doar cu tehnologia E-TEC.

Gama de snowmobile BRP SKI-DOO este disponibila si pe ATVRom Pitesti