Acasă > Diverse  >  Sistemul GPS Garmin eTrex Legend

Sistemul GPS Garmin eTrex Legend

2 minute
Sistemul GPS Garmin eTrex Legend

Este un receptor GPS care combina caracteristicile unui GPS portabil cu unul de culegere date si navigatie, oferind posibilitatea incarcarii hartilor in memorie sau pe cardul microSD de 64 MB din dotare.

Dispozitivul este compatibil cu majoritatea produselor MapSource (harti Garmin), BlueChart. Fata de modelele anterioare, o imbunatatire este receptia mult mai puternica a semnalului satelit. Se pot incarca 50 de rute, 10.000 de puncte, si memora 20 de trasee.

Ca si puncte forte, ecranul este puternic colorat si iluminat, receptorii satelit functioneaza chiar si in locuri izolate si este construit pentru a rezista la apa. Acest GPS poate fi folosit inclusiv la activitatti precum: drumetii, vanatoare sau pescuit(are in dotare si calendar de pescuit si vanatoare). Dimensiunile ecranului sunt 1.3 *1.7 inch, are 256-culori si 176 x 220 pixel, particularitati care permit utilizarea si in conditii de lumina solara puternica.

GPS-ul Garmin eTrex Legend HCx vine la pachet cu harta Romaniei Ro.A.D si contine:

-Harta de baza : Atlantic Highway
-Cablu de date USB
-Soft de transfer date pe PC, Trip & Waypoint Manager
-Panglica pentru incheietura mainii
-Manual de utilizare
-Scurt ghid de utilizare

Ca si accesorii puteti opta pentru husa de protectie, suport pentru masina sau suport pentru ghidon (ATV, moto, bicicleta).

Pretul acestui model de GPS este de aproximativ 480 Euro si il puteti achizitiona si prin ATVROM.

gps garmin etrex