Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Side-by-side Sport Polaris RZR S 1000 EPS 2023 

Side-by-side Sport Polaris RZR S 1000 EPS 2023 

2 minute
Side-by-side Sport Polaris RZR S 1000 EPS 2023 

Polaris RZR S 1000 EPS livreaza combinatia perfecta de acceleratie rapida, manevrabilitate zvelta si confort crescut!

RZR S 1000 EPS este un side-by-sport cu latimea 60″, cu design si inginerie gandita pentru agilitate stabila. Modelul aduce pentru sezonul 2023 avantajul unui raport putere versus greutate de top in clasa, plus un cuplu incendiar si garda la sol 318 mm (12.5 inch) care ajuta la depasirea obstacolelor pe terenurile off road dure.

Acest side-by-side Polaris este alimentat de un motor bicilindric, racit cu lichid, 999cc, 4 timpi DOHC, EFI capabil sa dezvolte maximum 100 CP. Acceleratia incredibila la virajele stranse si raspunsul instant plaseaza modelul RZR de fata in topul celor mai competitivi „jucatori” de pe piata. Alte atuuri ale lui Polaris RZR S 1000 EPS consta in directia lina, raza de intoarcere de top in clasa, controlul crescut, vizibilitatea excelenta si ampatamentul compact care faciliteaza evitarea obstacolelor. Farurile LED va lumineaza drumul spre destinatie atunci cand va prinde noaptea pe traseu.

Alaturi de RZR S 1000 EPS, ai parte de aventura non-stop!

Polaris RZR S beneficiaza de un ambreiaj durabil, o durata lunga a curelei si anvelope rezistente la impact. Setarile la nivel de sasiu si ergonomia premium a lui RZR S 1000 contribuie la confort sporit pe distante mari. In termeni de suspensii, vine inzestrat cu bascula triunghiulara cu bara stabilizatoare, cursa de 311 mm pe fata si cu suspensie spate IRS, bascula triunghiulara cu bara stabilizatoare, cursa de 335 mm. Adaugati la toate acestea amortizoarele premium Walker Evans reglabile in 16 pozitii si franele pe discuri hidraulice si veti obtine un aliat 4×4 care livreaza o experienta de riding performanta fara compromisul confortului.

Acest SSV vine echipat cu un bord digital multifunctional cu acces usor la multiple informatii utile: display LCD de 4″ cu Rider Information Center, turometru, vitezometru, kilometraj, indicator temperatura lichid de racire, indicator trip, indicator combustibil, ceas, indicator service, ore functionare, indicator AWD. Pachetul de dotari este completat de: priza tip bricheta in consola, scaun reglabil pentru pilot, oglinzi, usi integrale, sistem Lock & Ride de atasare rapida a accesoriilor, sistem de control electronic al acceleratiei (ETC).