Acasă > Diverse > Evenimente > Stiri  >  Sibiu Transfagarasan Motorsport Festival – 2014

Sibiu Transfagarasan Motorsport Festival – 2014

2 minute
Sibiu Transfagarasan Motorsport Festival – 2014

183714l-610x390-b-cb12d703

Organizatorii Raliului Sibiului pregatesc pentru perioada 14-17 august 2014 editia inaugurala a Sibiu Transfagarasan Motorsport Festival, un eveniment international care va reuni la start piloti din diverse competitii ale sporturilor cu motor.
Evenimentul, inspirat din celebrul Festival al Vitezei de la Goodwood, va reuni piloti de top, masini legendare, oameni din industria auto si moto intr-un spectacol total care va dura patru zile.
Locul de debut al evenimentului va fi in Piata Mare si Piata Mica din Sibiu unde vor fi expuse toate masinile si motocicletele participante pe parcursul celor patru zile ale evenimentului. Joi, in prima zi a festivalului  masinile si motocicletele vor participa la o parada pe strazile orasului, urmand ca vineri, sambata si duminica sa participe la diverse intreceri.
Dupa parada de pe strazile Sibiului din 14 august, masinile de raliu vor participa la diverse evenimente pe circuitul de rallycross din Sibiu si pe proba speciala Santa din cadrul Raliului Sibiului. De asemenea, celelalte masini si motociclete vor avea parte de evenimente sambata si duminica pe proba speciala Paltinis si pe Transfagarasan.

 „Sibiu este un oras cu traditie si aici s-au desfasurat si se mai desfasoara competitii importante la nivel international si cred ca Transfagarasanul reprezinta o atractie incredibila pentru cei din fenomen. Am inceput deja pregatirile si speram sa atragem nume importante din aceasta lume inca de la prima editie a Sibiu – Transfagarasan Motorsport Festival”, a precizat Sorin Itu, organizatorul evenimentului.