Sea-Doo extinde lineup-ul FishPro

Skijeturile Sea-Doo FISH PRO ridica stacheta pe segmentul de ambarcatiuni personale pentru pescuit sportiv.

In afara de introducerea lui Sea-Doo Switch (disponibil deocamdata doar pentru America de Nord) pentru sezonul 2022, brandul canadian adauga lineup-ului sau doua noi PWC-uri, asigurandu-si expansiunea pe segmentul de ambarcațiuni personale dedicate pescarilor amatori si profesionisti.

Skijetul FishPro Trophy 170 se inspira de la popularul model FishPro 170, detine un sistem de spalare integrat, sa modulara gandita sa favorizeze pozitia in timpul activitatii de pescuit, sistem de ancorare, baterie avansata, ecran touch Garmin 7” cu fish-finder si navigatie GPS. Pe scurt, FishPro Trophy 170 este cel mai avansat PWC din industrie.

FishPro Scout 130 se alatura lineup-ului Sea-Doo FishPro, fiind bazat pe platforma versatila Sea-Doo GTI. Reprezinta o optiune mai accesibila pentru pescarul amator care doreste sa se recreeze, dar si sa obtina o experienta de pescuit memorabila. Pachetul standard al acestui skijet din familia Sea-Doo include dotari esentiale pentru pescuit, cum ar fi cutia de racire cu design nou (51l LinQ fishing cooler), suporturi ajustabile pentru undite, sistem 6” Garmin si accesorii de depozitare suplimentare.

 Gama de skijeturi Sea-Doo este disponibila si pe ATVRom Piatra-Neamt!