Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2023 Sea-Doo GTX, un skijet touring care garanteaza o aventura pe apa la cel mai inalt nivel 

2023 Sea-Doo GTX, un skijet touring care garanteaza o aventura pe apa la cel mai inalt nivel 

3 minute
2023 Sea-Doo GTX, un skijet touring care garanteaza o aventura pe apa la cel mai inalt nivel 

Spatios si modern echipat, skijetul GTX livreaza confort la pilotare si detine toate ingredientele pentru experiente de neuitat pe apa. Cele 3 optiuni de motorizare din care puteti alege, va aduc amestecul perfect de putere si eficienta.

Trei optiuni de motor Rotax

Riderii pot opta pentru unul dintre cele trei motoare Rotax dovedite, beneficiind de fiabilitate, performanta si economie de combustibil:
– 1630 ACE (Advanced Combustion Efficiency) 170 cai putere
– 1630 ACE 230 CP
– 1630 ACE 300 CP.

Carena ST3 ridica standardele in ceea ce priveste manevrabilitatea, stabilitatea si performanta offshore. Platforma ST3 serveste pentru o imbarcare usoara si ofera mult spatiu pentru a va deplasa pe punte cu incredere.

Mai mult spatiu util. Configurabil. Confortabil. Revolutionar.

Cea mai mare platforma de inot din industrie. Plat, stabil si confortabil, Sea-Doo GTX este partenerul perfect pentru relaxare, pregatire pentru sporturi nautice si reimbarcare. Include sistemul de accesorii LinQ pentru versatilitate maxima.

Sistem premium Bluetooth Audio – soundtrack personal si distractie maxima.
PWC-ul Sea-Doo GTX poate fi accesorizat, optional, cu sistemul premium BRP Audio 100W. Sunet Bluetooth rezistent la apa, complet integrat, cu telecomanda pe difuzorul din stanga pentru a schimba rapid melodiile si volumul (optional).

iBR – Intelligent Brake and Reverse. Prima si cea mai intuitiva frana pe apa din industrie. Recunoscut de Garda de Coasta A Statelor Unite pentru imbunatatirea sigurantei si acum la a treia sa generatie, sistemul exclusiv Sea-Doo iBR ofera putere de stopare superioara. Cu ambele maini pe ghidon, riderii pot efectua pot manevre stabile inainte, neutru si inapoi, fara griji, la viteze mici.

Acces direct la spatiul de stocare frontal. Plus compatiment rezistent la apa pentru telefon. Zona de depozitare pe fata de 96 litri este usor de accesat din pozitie de sezut. Compartimentul rezistent la apa include un port USB integrat.

iDF – Intelligent Debris Free Pump System. Ingeniosul sistem iDF permite riderului sa curete admisia in doar cateva secunde fara a se ridica din sa, fara efort, cu o simpla apasare de buton. Optional pentru pachetele 170 si 230.

Variable Trim System – VTS. Tuning de precizie. Accesati rapid sistemul VTS de pe ghidon pentru manevrabilitate fina, in functie de preferinte, conditiile pe apa si numarul de pasageri.

Confort de neegalat si versatilitate. Scaun Ergolock cu design in trepte, mai ingust in aprtea din fata pentru o pozitie de riding naturala si mai lat spre spate pentru confort maxim. Portiunea din spate poate fi indepartata pentru mai mult spatiu, atunci cand doriti sa stati la plaja sau chiar sa luati masa in doi.

Fiecare skijet Sea-Doo model GTX (170, 230, 300) ofera control si stabilitate de top in industrie, alaturi de cea mai buna combinatie de putere si eficienta de consum. Toate variantele GTX permit acomodarea a trei pasageri si se bazeaza pe o platforma spatioasa cu puncte de accesorizare LinQ.