Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Vespa Racing Sixties imprumuta eleganta sportiva a scuterelor din anii 60

Vespa Racing Sixties imprumuta eleganta sportiva a scuterelor din anii 60

2 minute
Vespa Racing Sixties imprumuta eleganta sportiva a scuterelor din anii 60

Seria speciala Vespa Racing Sixties readuce epoca de aur a elegantei sportive

Modelele Sprint si GTS Super in editie Vespa Racing Sixties sunt inspirate de cea mai clasica si evocativa estetica a lumii curselor cu scutere. Anii 60 sunt o decada legendara in istoria racing-ului, unde viteza si emotia au mers mana in mana cu eleganta si stralucirea vehiculelor pe doua roti si a riderilor. Combinatia de atitudine sportiva si eleganta sta la baza seriei compuse din scuterele Vespa Sprint si Vespa GTS Super Racing Sixties. Grafica originala creeaza o declaratie de stil, imbinand culorile galben si rosu cu caroseria verde pentru a alcatui un contrast indraznet pe alb la Sprint (50 si 150 cc) si GTS Super 300 cc.

Saua, jantele aurii si detaliile pe negru-mat subliniaza stilul sportiv, elegant si dau constrast celor doua combinatii de culori distinctive: verde cu grafica pe galben pentru un aspect mai clasic si rosu cu alb pentru un look fresh, modern. Fanii brandului italian au acum posibilitatea de a adopta un scuter Vespa cu stil retro, dar echipat la standardele actuale.

Seria Vespa Racing Sixties aminteste de anii 60 cand libertatea de expresie s-a extins asupra modului in care „riderii gentlemeni”  care luau parte la intreceri isi personalizau scuterele. Alegerea aspectului scuterului era importana, in special in termeni de culori, grafici si materiale. Schemele cromatice si grafica aveau adesea o legatura cu tara de origine a pilotului sau echipele puteau opta pentru ornamente diferite, platind un omagiu brandurilor care le sustineau in cursa pentru victorie. Legat de Vespa Racing Sixties, alegerile de stil reflecta exploatarile personalitatilor sportive si evenimentele care au devenit emblematice, cum ar fi Monaco si Monza Grand Prix sau cursa de anduranta Targa Florio care a intrat in istorie. Acestea fiind spuse, in timp ce nostalgia este mereu placuta, este important sa imbratisam spiritul vremii, asa cum numai Vespa stie sa o faca. De aceea, seria speciala Vespa Racing Sixties adauga styling-ului clasic o nota sportiva care reflecta o filozofie mai abordabila, redescoperind calitatile si deliciul culorilor, materiale si texturi intr-un mod care exprima curajul pur, imblanzit de detaliile exclusive.