Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Scuterele Piaggio Medley – practice, dinamice, stilate

Scuterele Piaggio Medley – practice, dinamice, stilate

3 minute
Scuterele Piaggio Medley – practice, dinamice, stilate

Gama Piaggio Medley a creat o clasa aparte de scutere cu roti inalte care combina avantajele unui scuter usor si agil cu cele ale unui motor de marime si performanta superioara.

De la prima vedere, veti observa instrumentarul digital LCD gazduit de ghidon. Pe ecran, in afara de datele tehnice referitoare la vehicul, se pot vizualiza informatii legate de calatorie: consum, autonomie, status incarcare baterie si multe altele. In centrul ghidonului, care a fost reproiectat, se afla un alt element distinctiv reprezentat de noul far frontal cu LED, care creste vizibilitatea in mod semnificativ, in beneficiul sigurantei. Luminile spate si fata de pozitie sunt tot LED.

Riderul unui scuter Medley dispune de un compartiment de stocare spatios care se acceseaza usor din sa. Stilul acestuia este coordonat cu partea din spate a ghidonului si saua, creand un mediu similar cockpitului unei masini. In interior se gaseste o priza USB, utila pentru a reincarca un smartphone, plus un carlig retractabil pentru geanta.

Noua sa a acestui scuter Piaggio are un design mai simplificat si ergonomie optimizata pentru rider si pasager, care beneficiaza in plus de scarite pentru picioare noi, mai usor de indepartat si prevazute cu o insertie din cauciuc cu dubla functie de amortizare a vibratiilor si limitare a alunecarii piciorului.

Functia START & STOP permite inchiderea motorului la opriri, reducand in mod considerabil consumul. Mai mult decat atat, sistemul garanteaza silentiozitate chiar si in faza de aprindere, prin eliminarea necesitatii unei porniri clasice a motorului.

Sistemul de franare garanteaza nivele inalte de siguranta. Rotile fonice si senzorii pozitionati pe acestea permit masurarea instanta a vitezei si a decelerarii, activand astfel imediat sistemul ABS pentru a preveni blocarea rotii si pentru a asigura stabilitate absoluta. De asemenea, controlul tractiunii a fost introdus pe modelele Euro 5 pentru a imbunatati siguranta pe suprafete cu aderenta slaba.

Cea mai recenta evolutie a motorului i-get isi face debutul pe Piaggio Medley, disponibil in variantele de cilindree 125cc si 150cc, pe injectie electronica, 4 valve si racire cu lichid. Acest tip de motorizare confera scuterelor Medley un spirit dinamic si agilitate in trafic, sporind performanta si transformandu-le in cele mai puternice modele din categorie.

Agil, parctic, dinamic si in acelasi timp confortabil! Piaggio Medley combina greutatea redusa cu functionalitatea, devenind un partener ideal pentru a tranzita zilnic orasul. Saua este dotata cu deschidere electrica, controlata printr-un buton de pe ghidon. Compartimentul de sub sa ofera capacitate 36 litri si poate acomoda doua casti full-face. Piaggio Medley prefera culori mai clasice si elegante, dar pastreaza un look dinamic si functional. Versiunea Medley S se remarca prin finisajele sportive pe negru-mat, amortizoarele rosii, etrierele aurii si discurile cu profil ondulat.

Intotdeauna conectat cu PIAGGIO MIA. Noua aplicatie Piaggio si PIAGGIO MIA sunt concepute special pentru a conecta dispozitivele mobile iOS sau Android la scuterele din gama Medley. Prin sistemul Piaggio MIA (propus ca standard pe versiunea S), este posibila conectarea smartphone-ului la vehicul via Bluetooth si gestinarea apelurilor, comenzi vocale si muzica utilizand controalele de pe ghidon. Optional, scuterele Piaggio Medley pot fi personalizate cu diverse accesorii: sa si ghidon mecanic, antifurt electronic, cutii, genti, huse, parbrize, suport smartphone, la acestea adaugandu-se multiple echipamente pentru rider, precum casti, manusi sau geci.