Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Scuterele electrice Silence revolutioneaza mobilitatea urbana 

Scuterele electrice Silence revolutioneaza mobilitatea urbana 

3 minute
Scuterele electrice Silence revolutioneaza mobilitatea urbana 

Gama SILENCE include scutere electrice pentru cei care fac zilnic naveta, dar si pentru profesionistii care se ocupa de curierat si livrari sau utilizatori de afaceri. Silence este cea mai recenta companie care isi indreapta atentia in favoarea unei largi palete de aplicatii, oferind o flota diversa si, totodata, alternative mai convenabile.

Indiferent cat esti de atasat de motoarele cu ardere interna, timpurile se schimba, iar modurile de transport conventionale care au servit unui flux masiv de persoane in orasele de pretutindeni pe mapamond arata din ce in ce mai putin atractive. Schimbarea se datoreaza brandurilor ca Silence, cel mai recent producator de scutere electrice care profita de pe urma interesului din ce in ce mai scazut fata de transportul public si interesul crescut fata de vehiculele pe doua roti moderne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Silence S02 LS (Low Speed) – un scuter cu 0 emisii creat pentru riderii care fac naveta pe distante mici, in oras si in afara lui. Reprezinta echivalentul unui moped 50cc.
Varianta alimentata de motorul 1.5kw ofera viteza de top de 30mph. Printre dotari se numara bateria 2kWh, moduri de riding (Eco, City, Plus si Reverse).
Versiunea cu baterie 5.6kWh se adreseaza cu predilectie profesionistilor interesati de autonomie crescuta.

Silence S01 si S02 sunt e-scutere care se integreaza perfect in viata de oras. Reprezinta echivalentul unui scuter clasic 125cc. Baterie 5.6kWh, motor 7kW (9kW putere maxima). Diferenta dintre aceste doua scutere electrice Silence consta in viteza de top. S02 poate atinge 56mph, in timp ce modelul S01 are o velocitate maxima de 62mph. Ambele vin echipate cu modul de riding Sport, concentrat pe putere.

Conectivitate la Silence Ap../../scutere/silencep. Aplicatia dedicata este disponibila pentru dispozitive Apple si Android. Permite riderului sa controleze scuterul, sa verifice gradul de incarcare si sa activeze de la distanta blocarea/deblocarea vehiculului. Aplicatia include, de asemenea, navigatie. Acest lucru inseamna ca poti planifica si urma o ruta cu Google Maps, verifica istoricul de calatorie si poti afla cat CO2 ai salvat in fiecare plimbare.
Fiecare e-scuter Silence are propriul receptor GPS, ceea ce-ti permite sa vezi din aplicatie locatia in timp real pentru a-ti gasi mai usor partenerul de drum in parcarile pline.

Pentru ca acelasi scuter poate fi folosit de mai multe persoane, pot fi setate profile diferite de utilizator, se pot salva destinatiile preferate de fiecare si datele despre calatorii. Aplicatia permite prietenilor sa impartaseasca un cod pentru a bloca si porni scuterul Silence, fara a folosi cheile.

Baterii detasabile. Scuterul electric Silence dispune de un sistem de baterie portabil patentat, cu propriul maner integrat si roti de carucior. Cand ajungi acasa, la munca sau la o cafenea, deblochezi simplu saua si scoti bateria, apoi o transporti usor ca pe o geanta. Daca nu vrei sa detasezi bateria, ea va ramane in siguranta in sasiul scuterului.