Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Vespa Primavera Color Vibe Special Series, un tribut fara precedent adus universului Vespa

Vespa Primavera Color Vibe Special Series, un tribut fara precedent adus universului Vespa

2 minute
Vespa Primavera Color Vibe Special Series, un tribut fara precedent adus universului Vespa

Prin traditie, luna aprilie este dedicata Zilelor Vespa, o perioada de avantaje exclusive pentru gama de modele Vespa. Seria speciala Vespa Primavera Color Vibe a debutat recent in showroom-uri, atragand atentia prin schema sa in doua culori.

Vespa Primavera Color Vibe – o explozie de culoare combinata cu liniile nemuritoare ale lui Vespa Primavera

Vespa Primavera Color Vibe reprezinta un tribut adus spiritului dinamic Vespa si se caracterizeaza printr-o schema in doua culori: portocaliu Arancio Color Vibe si alb Bianco Color Vibe imbinat cu nuanta sofisticata turcoaz. Pentru un constrast puternic, o linie neagra traverseaza in diagonala intreaga caroserie pe lateralele scutului frontal si panourile laterale. Jantele exclusive sunt tot turcoaz (Ottanio), facute special pentru aceasta versiune si au un finisaj metalic lucios.

Combinatii eclectice de culori pentru un look unic.

Look-ul este completat de garnituri negre sporty. Nu lipseste, bineinteles, clasica „cravata” pe scutul frontal. Din punct de vedere estetic, pachetul este completat de o sa neagra cu cusaturi antracit.

Un impuls de culoare irezistibil. Cea mai jucausa si necoventionala latura a Vespei, un buchet unic de energie, stil si non-conformism.

Sunt disponibile multiple accesorii: parbriz, flyscreen, parbriz mediu, top box vopsit, geanta, suport top box, rack fata pliabil, spatar, rack spate pliabil, protectii, husa, geanta din piele, antifurt electronic, antifurt mecanic, incalzitoare maini, covoras din cauciuc.

Capacitatea motorului, disponibil in versiunile 50, 125 si 150 cc, este indicata in oranj pe lateralele vehiculului.
Primavera Color Vibe 50 se bazeaza pe un motor 49cc, monocilindru, 4 timpi, racit cu aer, 3 valve, i-get, pe injectie electronica. Acest scuter Vespa dezvolta 3,1 CP. Conform producatorului, are un consum de 38.5 km/l. Certificare emisii CO2: 59 g/km. Motorul este cuplat la o transmisie CVT cu server de cuplu. Puterea de stopare este asigurata prin dotarea cu frana fata pe disc din otel, 200 mm, activata hidraulic si frana spate pe tambur, 140 mm, actionata mecanic. Echipat cu rezervor 7,5 litri.

Scuterele Vespa Primavera Color Vibe 125 i-get si 150 i-get livreaza 11 CP si, respectiv, 12,5 CP. Se diferentiaza de scuterul 50cc prin suspensia spate ajustabila in 4 pozitii si dotarea cu rezervor mai mare de 8 litri. Consum: 40 km/l, respectiv 37 km/l. Toate variantele sunt conforme normelor Euro5.

Alte featuri standard: aparatoare de noroi frontala, maner pentru pasager si capac amortizor, sa de inaltime 790 mm.