Acasă > Stiri  >  Scuter electric Silence S02 LS

Scuter electric Silence S02 LS

2 minute
Scuter electric Silence S02 LS

Scuterul 100% electric, Silence S02 LS, reprezinta o alternativa de mobilitate urbana mult mai economica, rapida si sigura in comparatie cu modalitatile clasice de deplasare prin oras. Multumita faptului ca este electric, acest vehicul premium din gama de scutere Silence a producatorului spaniol este si mai sigur. Fara vibratii si stres, Silence S02 LS (Low Speed) elimina necesitatea alimentarii cu combustibil, ceea ce va aduce economii considerabile. In plus, acest scuter electric ofera manevrabilitate si stabilitate crescuta datorita centrului de greutate jos și franarii eficiente pe distante scurte.

Silence S02 LS va permite sa combinati beneficiile pilotarii urbane cu performanta incarcarii electrice. Acest model de scuter eco-friendly dispune de o sa confortabila pentru rider si un pasager si poate atinge viteza de 45 km/ora, fiind partenerul perfect pentru naveta catre scoala, serviciu sau alte destinatii urbane. Ofera doua moduri de pilotare: Eco, City. De asemenea, este disponibil cu doua optiuni de culoare atractive: gri antracit, verde.

Pachetul standard include o baterie Li-Ion de 2 kWh, capabila sa asigure autonomie de 52 km.
La fel ca restul modelelor din lineup-ul Silence, S02 LS este prevazut cu un sistem practic de incarcare, ce permite incarcarea din confortul casei, la orice priza, fara a necesita sisteme suplimentare. Bateria este detasabila si vine incorporata in zona anterioara rotii spate. O puteti transporta fara probleme cu un carucior.

Silence S02 LS se bazeaza pe un motor de putere 1,6 kW (motor fara perii), amplasat in roata din spate. Sistemul de franare combinat CBS contribuie la o plimbare fara riscuri, in timp ce franarea regenerativa are rolul de a utiliza o parte din energia de franare la incarcarea bateriei. Acest model este disponibil si in variantele: Plus, Connected.