Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Tot ce trebuie sa stii despre scuterul electric Silence S01+

Tot ce trebuie sa stii despre scuterul electric Silence S01+

2 minute
Tot ce trebuie sa stii despre scuterul electric Silence S01+

Silence S01+ este o alternativa excelenta pentru naveta urbana, mai economica, rapida si stilata. Acest scuter electric este echivalentul unui scuter 125cc traditional, pe benzina. Se remarca de la prima vedere prin schema de culoare pe gri antracit si designul unic. Ofera un upgrade de performanta fata de versiunea standard S01 in termeni de putere, suspensii si frane. Nu in ultimul rand, alaturi de e-scuterul Silence S01+, deplasarile pe doua roti sunt mai distractive!

Scuterul electric Silence S01+ dispune de tehnologie si design de top. Cu 0 emisii si un centru jos de gravitatie, este aliatul perfect pentru navigare pe strazile orasului, oferind o pilotare distractiva la fiecare iesire. De asemenea, modelul din familia de scutere Silence este foarte practic, permitand incarcarea usoara a bateriei detasabile ‘click and go’, precum si depozitarea a doua casti sau a unei genti mici. Motorul beneficiaza de putere crescuta, cu un upgrade la 7.5 kW.

In modul ECO, scuterul electric S01+ are viteza limitata de pana la 70 km/ora. In acest fel, asigura un consum redus al bateriei si o pilotare relaxata.
S01+ este conceput sa circule in modul CITY cu o viteza limitata de 90 km/ora, oferind un nivel bun de performanta si un consum mai echilibrat.
Modul SPORT asigura mai multa putere si viteza si o franare mai regenerativa. Viteza maxima 100 km/ora.

Mod Push to Pass – modul P2P a fost conceput pentru a facilita depasirea, permitand scuterului sa atinga 68 mph.
Suspensie ajustabila – este posibila reglarea furcii fata si a amortizorului spate in mai multe pozitii.
Franele pe discuri ondulate sunt usoare si imbunatatesc puterea de franare.

Estetica lui Silence S01+ este deosebita: caroserie pe gri-atracit mat, cu detalii negre lucioase; numele brandului pe caroserie si pe roti; logo in relief; sa sport premium cu cusaturi contrastante pe rosu.

Alte caracteristici:

– clasa L3e 100 km/ora
– viteza limitata: 62 mph
– acceleratie 0-50 km/ora: 3 secunde
– acceleratie 0-30 km/ora: 3.9 secunde
– autonomie pana la 133 km
– 100% conectat prin intermediul aplicatiei dedicate, App MySilence. Ai la indemana informatii utile ca locatia exacta a vehiculului, nivelul bateriei, sistem de alarma, autonomie, rute si multe altele.