Acasă > Stiri  >  Scuterul Silence S01 Basic, o alegere perfecta de mobilitate electrica

Scuterul Silence S01 Basic, o alegere perfecta de mobilitate electrica

2 minute
Scuterul Silence S01 Basic, o alegere perfecta de mobilitate electrica

Silence S01 Basic face parte din gama de scutere electrice premium produse in Spania. Acest model de scuter 100% electric se piloteaza cu usurinta chiar si in traficul de la orele de varf. Il poti considera un partenerul ideal pentru tranzit rapid, fara probleme pe strazile orasului. Silence S01 beneficiaza de o acceleratie puternica si poate trece de la 0 la 50 km/h in doar 6,1 secunde. Asigura autonomie de 100 km si este capabil sa atinga viteza maxima de 85 km/h. Scuterele Silence permit o reincarcare usoara, de acasa, de la serviciu, practic poate fi reincarcat de la orice priza electrica de 230V.

Scuterul Silence S01 Basic impresioneaza prin aspectul modern si detine componente premium. Vine echipat cu un motor electric 5 kW cu intretinere usoara, amplasat in roata din spate. Bateria litiu de 4,1 kWh este detasabila si poate fi transportata cu ajutorul unui carucior. Riderul poate opta pentru una dintre cele doua moduri de pilotare, Eco si City. Modul Eco mentine viteza limitata la 70 km/h si favorizeaza o autonomie mai mare, in timp ce modul City este creat special pentru oras, ofera o viteza limitata la 80 km/h cu performanta ridicata si contribuie la un consum echilibrat. La toate acestea se adauga un sistem de franare combinat – CBS (maneta stanga franeaza ambele roti, iar maneta dreapta franeaza roata din fata si activeaza sistemul de franare regenerativa pentru a ajuta la franarea si reincarcarea bateriei).
Pachetul standard include un compartiment mare de depozitare.

Acest model de scuter Silence este disponibil pe alb si se conduce cu permis A1. Producatorul pune la dispozitie o colectie larga de accesorii optionale pentru ca fiecare rider sa-si configureze vehiculul dupa preferinte: cutii depozitare, genti, suport smartphone etc. In afara de scuterul Silence S01 Basic, din lineup mai fac parte modelele Silence S01 Plus si Silence S01 Connected.