Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Sam Sunderland de la Red Bull GASGAS Factory Racing s-a retras din Raliul Marocului 2023 

Sam Sunderland de la Red Bull GASGAS Factory Racing s-a retras din Raliul Marocului 2023 

1 minut
Sam Sunderland de la Red Bull GASGAS Factory Racing s-a retras din Raliul Marocului 2023 

Dupa ce a depasit pabusirea dinaintea cursei pentru a termina in siguranta prima etapa din Raliul Marocului, unde s-a clasat pe locul 18, britanicul Sam Sunderland a luat decizia de a se retrage din competitie. Evenimentul din desertul marocan acopera 2240 kilometri, fiind compus din prolog si cinci etape.
Incapabil de a concura 100%, cu suportul intregii echipe, riderul Red Bull GASGAS Factory Racing se va concentra acum asupra Raliului Dakar din ianuarie 2024.

A fost un an plin de provocari pentru castigatorul titlului la Campionatul Mondial de Rally-Raid 2022, dupa ce si-a adjudecat a doua victorie la Dakar din cariera. Sam Sunderland va concura la Dakar cu o motocicleta GASGAS RX 450F. Întreaga echipa de curse este încrezatoare în performana modelelor de motociclete Gasgas concurente.

Andreas Hölzl – Red Bull GASGAS Factory Racing Team Manager: „Cu siguranta nu asa am vrut sa se incheie sezonul cu Sam, dar el inca sufera dupa prabusirea dinaintea cursei asa ca a fost decizia corecta sa se retraga dupa prima etapa. Noi toti cei de la Red bull GASGAS Factory Racing il sustinem si acum Sam se va recupera si va incepe sa se pregateasca pentru raliul Dakar din ianuarie”.