Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Roadstere Can-Am Spyder RT Limited 2022

Roadstere Can-Am Spyder RT Limited 2022

2 minute
Roadstere Can-Am Spyder RT Limited 2022

Cele mai noi roadstere Spyder se evidentiaza de la prima vedere prin aspectul modern, sofisticat. Sunt vehicule speciale cu 3 roti care ofera manevrabilitate de top, ideale pentru o plimbare prin oras sau pe distante lungi. Modelele de roadstere Can-Am Spyder RT Limited vin echipate pentru sezonul 2022 cu o motorizare serioasa Rotax 1330 ACE, 3 cilindri in linie, pe racire cu lichid, injectie electronica si control electronic al acceleratiei. Motorul eficient si puternic este capabil sa dezvolte pana la 115 CP. Conform constructorului, emisiile sunt mai scazute, 155 g/km, iar consumul este de 6,3 l/100 km. Motorul vine cuplat la o cutie cu 6 viteze, transmisie semi-automatica cu marsalier.

La capitolul sasiu, editia Can-Am Spyder RT Limited detine suspensie fata cu brat dublu in A si bara anti-ruliu, amortizoare Sachs big-bore, cursa 174 mm si cu suspensie spate cu bascula si amortizoare Sachs pe aer, ajustabile, 152 mm. Sistem de franare cu frane Brembo de ultima ora, pe discuri. Roadsterele RT Limited vin echipate cu jante aluminiu, 12 spite si janta aluminiu neagra (Deep black) pe spate. Capacitate de transport de doua persoane. Capacitatea de incarcare maxima a vehiculului este de 224 kg. Ofera capacitate de stocare totala de 177 L. Rezervorul are o capacitate de 26.5 L.

Pentru siguranta la pilotare, inginerii BRP au dotat roadsterele RT Ltd. cu o serie de sisteme avansate: SCS – controlul stabilitatii, TCS – controlul tractiunii, ABS, DPS, HHC – control in panta si cu anti-furt D.E.S.S.
Pachetul standard include faruri LED premium, suport touring pentru picioare, scarite pasager ajustabile, sa ultra-confortabila cu suport lombar, compartiment manusi cu USB, Cruise control, parbriz electric reglabil cu memorie, lumini cu semnatura LED, manere incalzite pentru rider si pasager, sa incalzita pentru pilot si pasager, top case compatibil LinQ, portbagaj rezistent integrat, sistem BRP Audio premium (poate fi controlat din tastatura), sistem BRP Connect.

Gama de roadstere BRP Spyder este disponibila si pe ATVRom Timisoara!