Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Roadstere Spyder si Ryker disponibile cu discount si optiuni de personalizare

Roadstere Spyder si Ryker disponibile cu discount si optiuni de personalizare

2 minute
Roadstere Spyder si Ryker disponibile cu discount si optiuni de personalizare

O veste buna pentru pasionatii de vehicule speciale cu trei roti marca Bombardier! Ei pot beneficia acum de discount 7% pentru modelele Spyder si Ryker.

Fie ca optati pentru un roadster Spyder sau pentru una din versiunile Ryker, va veti bucura de manevrabilitate usoara, confort crescut la pilotare si dotari moderne, fara compromisul performantei. Cu un design indraznet care atrage instant orice privire in trafic, vehiculele on-road BRP va vor pune in valoare stilul si va vor face remarcati la fiecare plimbare.

Roadsterele RYKER sunt disponibile in varianta cu motorizare Rotax 600 ACE si Rotax 900 ACE. In afara de modelele de baza, lineup-ul include versiunile Rally si Sport.

Foarte important, acum exista posibilitatea customizarii modelului preferat prin intermediul noii functii „personalizeaza-ti unitatea”. Axat pe dezvoltare continua si inovatie, constructorul canadian BRP nu doar ridica stacheta in materie de avansuri tehnice si design de ultima ora, ci reuseste astfel si sa imbunatateasca experienta utilizatorului. Alternativele de personalizare multiple au fost gandite special pentru a se plia preferintelor si necesitatilor unei tipologii de piloti extrem de variate. Accesoriile joaca un rol deosebit in crearea unei experiente de riding agreabile, potrivite stilului fiecarui rider. Colectia de accesorii pentru customizarea modelului SPYDER RT SEA-TO-SKY este foarte diversificata:

  • accesorii electrice (troliu, suport GPS)
  • accesorii custom
  • accesorii cargo multiple (cutii de depozitare compatibile LinQ, extensii de rack-uri, top case, genti, suporturi pentru unelte etc.)
  • accesorii la nivel de ghidon
  • parbrize
  • sei si spatare pentru pasager, sei incalzite pentru pilot si pasager
  • huse de protectie
  • toba de esapament (evacuare Akrapovic)
  • protectii (deflectoare pentru maini pasager).

Pachetul pentru modelul de roadster Spyder RT Sea-to-Sky echipat cu motor Rotax 1330 ACE dispune de toate caracteristicile modelului RT Limited, plus o noua schema de culoare de lux Mystery Blue si top case complet vopsit, alaturi de radio optional. La acestea se adauga rotile argintii cu 12 spite si broderie Sea-to-Sky, logo Sea-to-Sky, deflectoare de vant laterale ajustabile, panou spate colorat pentru un look mai sportiv (atunci cand top case-ul nu este instalat).