Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Descopera tehnologia TBI cu noile modele de ENDURO 2024

Descopera tehnologia TBI cu noile modele de ENDURO 2024

2 minute
Descopera tehnologia TBI cu noile modele de ENDURO 2024

Evolutia tehnologica in lumea motocicletelor nu doarme niciodata. Fiecare an vine cu inovatii si imbunatatiri, iar 2024 nu face exceptie. Daca esti un entuziast al motocicletelor Enduro sau esti pe cale sa faci pasul de la tehnologia TPI la TBI, avem o veste excelenta pentru tine.

Evenimentul TEST RIDE GAMA ENDURO TBI 2024 este gata sa te introduca intr-o lume a experientelor. Cu doua sesiuni programate, ai ocazia unica de a testa si compara cele mai recente modele de la KTM, Husqvarna si GASGAS:

  • KTM EXC 300 TBI
  • Husqvarna TE 300 TBI
  • Husqvarna TE 250 TBI
  • GASGAS EC300 TBI

Primul eveniment este gazduit de Pastravaria Bratioara, Albestii de Muscel, Arges, in zilele de 28 si 29 Octombrie. Nu doar ca vei putea testa noile modele, dar te vei bucura si de un peisaj natural uimitor.

Cel de-al doilea eveniment te asteapta pe 28 Octombrie la TCS Racing Park, Ciolpani. Acesta este recunoscut ca fiind cel mai impresionant circuit de activitati outdoor din Romania, oferindu-ti sansa de a testa noile motociclete intr-un mediu de top.

Dar, nu uita: siguranta vine pe primul loc! Asigura-te ca vii echipat corespunzator. Este esential sa ai cu tine casca, cizme de enduro, tricou, pantaloni, armura, manusi si genunchiere.

Daca esti in apropiere sau pur si simplu vrei sa experimentezi noile modele, nu rata aceasta ocazie exclusiva. Te poti si inscrie folosind formularul dedicat fiecarui eveniment pentru ati rezerva locul in avans.

Hai sa traim impreuna aventura si sa descoperim impreuna viitorul tehnologiei TBI in lumea motocicletelor Enduro!