Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Riderii CFMOTO, pe podium la Hunt the Wolf 2024

Riderii CFMOTO, pe podium la Hunt the Wolf 2024

2 minute
Riderii CFMOTO, pe podium la Hunt the Wolf 2024

Pilotii CFMOTO, pe podium la Hunt the Wolf! Pe locul II s-a clasat Levente Horvath, urmat de Radu Lungu pe pozitia a III-a! 

Pentru trofeul HTW 2024, piloti veniti din toate colturile lumii si-au impins limitele la maximum, unii fiind veterani ai acestei dure competitii, iar altii la prima intanire cu „lupul”. Toti concurentii cu vehiculul CFMOTO CFORCE X10 s-au clasat in Top 10, ocupand pozitiile a doua, a treia, a cincea si a opta. Un rezultat excelent care demonstreaza potentialul si performanta de care sunt capabile modelele de ATV-uri CFMOTO! Brandul chinez a avut ca rivali modele Can-Am (un total de 42 de ATV-uri Can-Am au luat parte la concurs) si doua ATV-uri provenind de la constructorul american, Polaris. Concurentul clasat pe locul 2 a fost la distanta de doar zece secunde fata de ocupantul primului loc!

Noul ATV CFMOTO X10 a fost la inaltime pe intreaga durata a editiei Hunt The Wolf de anul acesta, depasind cu fler provocarile terenului dificil, tehnic, variabil.

Cursa HUNT THE WOLF a fost plina de spectacol si adrenalina, categoria EXTREME fiind in mod constiincios conceputa drept cea mai dificila intrecere de ATV-uri din Europa si posibil din lume. Vehiculele si riderii imping limitele, iar extenuarea fizica si pilotarea tehnica nu fac lucrurile mai usoare.

Pentru a celebra simbolul competitiei – lupul singuratic -, acest eveniment sportiv a fost transformat intr-o cursa individuala, unde fiecare trebuie sa dea tot ce are mai bun pentru a obtine un loc pe podium.
Capacitatea de orientare, energia, instinctul de killer si de invingator, prudenta si logica se unesc cu respectul, agresivitatea si abilitatile de riding/racing.

 

Ceremonia de premiere HTW 2024 a avut loc vineri dupa-amiaza.