Review Kawasaki KLX110 2020

KLX110 este o motocicleta de capacitate mica, dar care poate oferi distractie la maxim pe traseele dirt. Puteti considera ca este un aliat al celor pentru care de abia incepe aventura in off road. Adaptabilitatea la orice conditii combinata cu inaltimea redusa a seii, suspensiile moderne si ambreiajul automat contribuie la un plus de incredere in abordarea obstacolelor. Modelele Kawasaki KLX110 si KLX110L sunt destinate tinerilor pasionati de motocross cu varsta incepand de la 13 ani.

Familia de motociclete Kawasaki KLX se bucura de popularita datorita mentenantei reduse, manevrabilitatii sporite si capacitatilor deosebite de rulare. Cele cinci modele din gama se bazeaz pe doua configuratii pentru motor si sunt concepute pentru o gama larga de piloti.

Motocicleta KLX110 se preteaza in special celor care experimenteaza traseele de dirt pentru prima data. Cadrul de otel, furca telescopica 30 mm si amortizorul spate asigura manevrabilitate facila si longevitate crescuta. Modelul detine de asemenea un ambreiaj centrifugal ce permite schimbarea mai usoara a treptelor de viteza, ajutand riderul sa isi mentina concentrarea asupra terenului si sa dispuna din plin de puterea motorului 112cc cu un singur cilindru, 4 timpi, racire cu lichid.

  • Caracteristici
    Inaltime redusa a seii 26.8 inch
    Styling sportiv
    Transmisie cu 4 viteze si ambreiaj automat

Aspectul motocicletei este inspirat de modelele de curse Kawasaki, iar schema de culoare este Lime Green.