Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Recreatie si distractie la mare cu Sea-Doo GTI SE 2024

Recreatie si distractie la mare cu Sea-Doo GTI SE 2024

3 minute
Recreatie si distractie la mare cu Sea-Doo GTI SE 2024

2024 Sea-Doo GTI SE amplifica distractia pe apa

GTI SE da culoare aventurilor nautice, oferind mai mult confort si un sistem de sunet care va transforma distractia in familie in momente de neuitat. Pachetul standard al acestui skijet din gama Recreation include scara de imbarcare, sa touring si, optional, sistem audio premium Bluetooth 100 de wati.

Pentru sezonul 2024, sunt disponibile doua optiuni de motorizare dovedite pentru skijetul Sea-Doo GTI SE:
– motor Rotax 1630 ACE 130 cai putere
– motor Rotax 1630 ACE 170 cai putere.

Carena din material inovator Polytec Gen II
Designul carenei lui GTI contribuie la usurinta pilotarii, furnizand o experienta previzibila. Materialul robust Polytec reduce greutatea acestei ambarcatiuni personale pentru a livra performanta si eficienta de neintrecut. In plus, ofera rezistenta mai mare la zgariere ca fibra de sticla.

Marsarier – oprire controlata si precisa, andocare facila
Sistemul iBR (Intelligent Brake and Reverse) exclusiv permite stoparea mai rapida si asigura control crescut si manevrabilitate in zone inguste cum ar fi porturile de agrement si rampele pentru barci. Sistemul iBR este recunoscut de Garda de Coasta a Statelor Unite ale Americii pentru imbunatatirea sigurantei la pilotarea de PWC-uri.

Muzica Onboard cu sistem Bluetooth Audio-Premium
Navigheaza pe mare sau pe lac in ritmul preferat cu sistemul 100W BRP Audio-Premium! Rezistent la apa, complet integrat, cu control la distanta pe difuzorul stang util pentru a schimba melodia si volumul. Disponibil ca optiune.

iDF – Intelligent Debris-Free Pump System
Sistemul ingenios iDF permite curatarea admisiei infundate in doar cateva secunde, fara a parasi saua. Disponibil optional.

VTS – Variable Trim System – tuning de precizie
Sistemul VST poate fi accesat rapid de pe ghidon pentru o manevrabilitate fin tunata in functie de preferintele riderului, conditiile de apa si numarul de pasageri.

Spatiu de stocare masiv, plus compartiment rezistent la apa pentru depozitarea telefonului
Spatiul cargo sigilat permite riderilor sa stocheze in siguranta multiple bunuri esentiale pentru o zi plina de distractie. Echipamentele de snorkeling si prosoapele, cablurile de remorcare isi gasesc loc aici fara probleme.

Spatiu extra si versatilitate
Platforma de inot cu sistem LinQ – Platforma de inot ofera stabilitate imbunatatita si confort sporit. Se poate converti in locul perfect pentru plaja sau pregatiri pentru sporturi pe apa, iar reimbarcarea devine foarte usoara.
Punctele de accesorizare LinQ adauga un plus de versatilitate.

Atat GTI SE 130 si GTI SE 170 din familia de skijeturi BRP Sea-Doo ofera o combinatie incredibila de putere, distractie si eficienta de consum. Ambele modele asigura capacitate de transport pentru 3 persoane, devenind o alegere inspirata pentru a petrece timp de calitate alaturi de familie sau prieteni.