Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  RANGER XP Kinetic, primul vehicul complet electric lansat de Polaris in colaborare cu Zero

RANGER XP Kinetic, primul vehicul complet electric lansat de Polaris in colaborare cu Zero

2 minute
RANGER XP Kinetic, primul vehicul complet electric lansat de Polaris in colaborare cu Zero

Polaris si Zero Motorcycles, pe lista celor mai inovatoare companii din lume in 2022

Compania americana Polaris si Zero Motorcycles au incheiat o colaborare exclusiva de 10 ani pentru a dezvolta motoare electrice pentru snowmobile si vehicule off-road. Primul model complet electric in gama de SxS-uri Polaris a fost lansat in decembrie anul trecut. Unitatile RANGER XP Kinetic au fost vandute rapid in doar cateva ore de la introducerea pe piata.

Liderul global powersports, Polaris si liderul global pe segmentul de motociclete electrice, Zero Motorcycles au fost nominalizati pe lista anuala a Fast Company, o sursa definitiva care recunoaste organizatiile care transforma industria si dau forma societatii din 2008.

Mike Speetzen, CEO Polaris, a declarat ca „ne indreptam spre versiuni electrice cu obiective clare. Polaris si Zero Motorcycles si-au unit fortele si au impartasit pasiunea pentru inovatie, accelerand dezvoltarea de vehicule care pot defini noi categorii si aduc avantajul motoarelor electrice. RANGER XP Kinetic este primul exemplu rezultat in urma parteneriatului, devenind cel mai capabil, durabil si performant Polaris RANGER construit pana acum si conceput special pentru solicitarile utiliatre din partea clientilor nostri”.

Sam Paschel, CEO Zero Motorcycles: „Combinatia dintre tehnologiile noastre electrice de top in industrie la nivel de motorizare si expertiza Polaris vor grabi electrificarea in industria powersports. RANGER XP Kinetic este dovada si de abia asteptam colaborarile viitoare pentru a aduce o schimbare”.

Lansat in decembrie 2021, RANGER XP Kinetic s-a vandut in putin peste doua ore. Motorul sau electric livreaza cuplu best-in-class si favorizeaza un control precis la remorcarea de incarcaturi masive sau la operarea in medii dificile. In plus, plimbarea silentioasa permite conversatia, pilotarea in zone salbatice si in preajma animalelor, oferind, de asemenea, posibilitatea de a lucra la orice ora fara a deranja pe nimeni.

Anul acesta, lista de Cele mai Inovatoare Companii ale Lumii onoreaza companiile care au avut cel mai mare impact in industria din care fac parte. Acesti producatori contureaza viitorul cu cele mai inspiratoare realizari ale secolului 21.

RANGER XP Kinetic livreaza 110 CP si este disponibil in variantele Premium si Ultimate. Ofera mentenanta usoara, este economic si permite personalizarea cu o paleta vasta de accesorii.

Gama de SxS-uri Polaris este disponibila si pe ATVRom Pitesti