Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Primul skijet adventure din industrie: Sea-Doo Explorer PRO 170

Primul skijet adventure din industrie: Sea-Doo Explorer PRO 170

2 minute
Primul skijet adventure din industrie: Sea-Doo Explorer PRO 170

Sea-Doo Explorer PRO 170 duce mai departe aventura pe apa!

SEA-DOO EXPLORER PRO 170 este un skijet adventure care redefineste experienta plimbarilor lungi pe apa. Gandit minutios pentru a transporta ingenios mai multe echipamente si pentru a deschide o lume plina de posibilitati, acest skijet BRP inventeaza o categorie noua si vine cu un pachet cuprinzator de caracteristici de top.

Skijetul Explorer PRO 170 transforma fiecare plimbare pe mare intr-o calatorie epica. Este primul PWC din industrie construit pentru aventura. Platforma incredibil de stabila, motorul dovedit 170 CP si autonomia crescuta, plus caracteristicile de confort creeaza premisele unei expeditii memorabile.

Pachetul skijetului Sea-Doo Explorer PRO 170 include:

– parbriz touring: o premiera in industrie.
Parbrizul Touring protejeaza pilotul de vant si apa, reducand oboseala atunci cand esti expus vreme indelungata la zgomot si presiunea vantului.

– geanta LinQ Explorer: mentine echipamentele uscate si la indemana.
Geanta Explorer ofera capacitate de depozitare de 100L si este rezistenta la apa si poate fi atasata via punctele de accesorizare LinQ. Poate fi transportata si ca rucsac.

– bumper frontal pentru protectie extra si manevrabilitate mai usoara la andocare, pornire.

Motorul Rotax 1630 ACE este cel mai puternic motor Rotax natural aspirat din dotarea unei ambarcatiuni Sea-Doo.
Platforma ST3 permite imbarcarea ușoară pe skijet si ofera suficient spatiu pentru a va misca pe punte. Reprezinta standardul in ceea ce priveste manevrabilitatea si stabilitatea in conditii dificile.

Inaltatorul de ghidon reglabil asigura confort sporit la fiecare plimbare. Ajustat intr-o pozitie mai joasa, permite pilotarea relaxata din sezut, iar extins la inaltime maxima, permite pilotarea din picioare.

Displayul complet color 7.8-inch ofera vizibilitate incredibila si un nou nivel de functionalitate. Prin integrarea Bluetooth-ului, a USB-ului si a aplicatiei smartphone, riderul are acces facil la muzica preferata, date despre vreme, navigatie si multe altele. Sistemul optional BRP Bluetooth Audio Premium 100W rezistent la apa si complet integrat completeaza experienta onboard.

Sistemul iDF (Intelligent Debris Free Pump System) permite curatarea admisiilor infundate cu o simpla apasare de buton.

Extensia pe spate adauga 29 cm, pentru stabilitate crescuta si spatiu mai mare in cazul in care se doreste transportarea mai multor echipamente sau pentru pescuit.

Garmin 7” Touchscreen Fish Finder & GPS – ecranul tactil 7” dispune de tehnologia avansata mid-CHIRP si permite accesarea gratuita de harti.

Compartiment de stocare frontal de capacitate 96 L, usor accesibil din pozitia de sezut. Include un compartiment rezistent la apa cu port USB.