Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Sezonul de curse Moto RC 2023 s-a incheiat oficial cu premierea castigatorilor

Sezonul de curse Moto RC 2023 s-a incheiat oficial cu premierea castigatorilor

2 minute
Sezonul de curse Moto RC 2023 s-a incheiat oficial cu premierea castigatorilor

Aseara, inima pasionatilor de motoare a batut mai repede in showroomul CFMOTO din Bucuresti. A fost scena pe care s-au scris finalurile unei povesti pline de adrenalina si performanta – incheierea oficiala a sezonului de curse.

Spatiul nostru a fost transformat in epicentrul comunitatii moto din Romania. Piloti, familiile lor, prieteni, echipe, sustinatori si fani, toti au venit sa participe la aceasta sarbatoare a succesului. Inconjurat de un decor plin de forta si viteza, cu motocicletele stralucind sub reflectoare, showroomul CFMOTO a fost martorul unor momente pline de emotie.

Fara tensiunea si agitatia specifica circuitelor, a fost ocazia perfecta pentru a recunoaste realizarile fiecaruia. Cu trofee stralucitoare in maini, cu zambete largi si camere foto peste tot, pilotii si echipele si-au sarbatorit victoriile si au avut sansa sa priveasca in urma, la toate provocarile si triumfurile sezonului.

Si, desigur, pilotii de motociclete CFMOTO au fost in centrul atentiei. Ei nu numai ca au facut spectacol pe circuit prin rezultatele remarcabile obtinute, dar au adus si un plus de stralucire evenimentului prin prezenta lor.

O seara plina de succes, mandrie si comuniune – aceasta a fost promisiunea indeplinita de CFMOTO. Este un prilej pentru a ne reaminti de forta si pasiunea comunitatii moto si de potentialul imens al acestui sport in Romania.

Sa ne pregatim pentru urmatorul sezon si pentru noi povesti de scris impreuna!

Dragos Dumitru a castigat cursa clasei CFMOTO si si-a adjudecat titlul, la doar 13 ani!
Denisa Epure a aratat un progres enorm si a terminat pe podium, urmata de debutantul Andrei Marioara.

Clasament

1. Dragos Dumitru
2. Denisa Epure
3. Andrei Marioara
4. Codrut Borcea
5. Alexa Surugiu
6. Stefan Stan
7. Eric Dinu