Acasă > Concursuri > Diverse > Evenimente > Stiri  >  Predeal Snowmobile Winter Cup se amana din cauza lipsei zapezii

Predeal Snowmobile Winter Cup se amana din cauza lipsei zapezii

1 minut
Predeal Snowmobile  Winter Cup se amana din cauza lipsei zapezii

caliopie-snowmobilVeste destul de trista pentru pasionatii care asteptau cu nerabdare weekend-ul 24-26 ianuarie pentru a participa la Predeal Snowmobile Winter Cup 2014. Si totul, doar din cauza lipsei zapezii.

Organizatorii au anuntat oficial ca Snowmobile Winter Cup nu se mai desfasoara in weekend-ul 24-26 ianuarie, competitia fiind amanata pentru sfarsitul lunii februarie. In Muntii Baiului, locul in care pentru doua zile sportivi din sapte tari sunt asteptati sa se intreaca pe un traseu de 180 de kilometri, zapada lipseste.

„Chiar daca ar ninge acum si s-ar depune un strat de jumatate de metru, acest lucru tot nu este suficient, caci lipseste stratul de baza iar pilotii si-ar distruge snowmobilele”, spune Cipran Popescu, din partea Dual Racing Team. „Speram ca pana la sfarsitul lunii februarie sa avem conditii optime pentru Predeal Snowmobile 1 Winter Cup, noi suntem pregatiti, insa singurul lucru care lipseste este chiar zapada. Vom reveni cu data la care vom reprograma competitia si cu noi detalii”, a mai adaugat organizatorul.