Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Review 2020 ATV Polaris Sportsman Touring XP 1000

Review 2020 ATV Polaris Sportsman Touring XP 1000

2 minute
Review 2020 ATV Polaris Sportsman Touring XP 1000

Un ATV de categorie mare Polaris intotdeauna iti va livra puterea si manevrabilitatea necesare pe drumuri off road dificile.
Ce aduce in plus varianta de ATV touring din gama Polaris, fata de modelul standard 952cc?
Sportsman Touring XP 1000 ofera o lista convingatoare de atuuri la pilotarea pe teren accidentat, variabil.

 

Modelul touring preia de la modelul de baza motorizarea solida ProStar, 2 cilindri, 4 timpi, 952cc, 90 CP, racire cu lichid, EFI. Motorul este cuplat la o cutie de viteza automata PVT (Polaris Variable Transmission) cu trepte P/R/N/L/H. Pilotul poate alege intre modurile AWD / 2WD. Cu maximum de 90 cai putere, Sportsman Touring XP 1000 este un ATV recreational-utilitar pe care te poti baza pentru o experienta de riding antrenanta.
Alte dotari: frane pe discuri hidraulice, control la franare electronic EBS, control electronic al acceleratiei ETC, asistenta la coborarea in panta ADC, servodirectie electronica EPS. Suspensiile moderne cu care vine inzestrat acest ATV Polaris (pe fata cu bascula triunghiulara cu stabilizatoare, cursa de 260mm si pe spate IRS, bascula triunghiulara cu bara stabilizatoare, cursa de 241mm) contribuie la confort sporit la rulare, indiferent de conditii. Din pachetul standard mai fac parte: sistemul de incarcare Lock & Ride, portbagaje fata / spate 55 kg / 110 kg, troliu Polaris 2500 HD – un accesoriu util si practic, capabil sa te scoata din situatiile critice pe traseu. Jantele 14-inch din aluminiu intregesc aspectul atractiv al modelului de fata. Farurile cu halogen ofera o buna vizibilitate, astfel incat daca te prinde noaptea pe drumuri, nu ai de ce sa iti faci griji.

Spre deosebire de modelul de baza Sportsman XP 1000, versiunea touring vine dotata cu sasiu extins si iti permite sa iei cu tine un coechipier. Dispune de scaun pasager confortabil si manere integrate. Comunicarea rider-vehicul este facilitata de bordul digital multifunctional cu display LCD de 4″ cu Rider information Center (include toate datele necesare: turometru, vitezometru, kilometraj, indicator temperatura lichid de racire, indicator trip, indicator combustibil, ceas, indicator service, ore functionare, indicator AWD).

In concluzie, daca esti un pilot care cauta un ATV cu doua locuri performant pentru a porni hai-hui in outdoor, s-ar putea ca Polaris Sportsman Touring XP 1000 sa fie exact ce ai nevoie.