Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Polaris Sportsman 2023 ATV Lineup – Rec & Utility

Polaris Sportsman 2023 ATV Lineup – Rec & Utility

3 minute
Polaris Sportsman 2023 ATV Lineup – Rec & Utility

Ce noutati aduce gama recreational-utilitara Polaris Sportsman 2023?

Extrem de popular in randul offroad-istilor de pretutindeni, Sportsman livreaza performanta, fiabilitate, manevrabilitate legendara. Puteti fi sigur ca acest ATV Polaris best-in-class nu va va abandona la greu. Modelele recreational-utilitare din lineup-ul Polaris Sportsman 2023 sunt: Sportsman 450, Sportsman 570, Sportsman 850 si Sportsman XP 1000.

Recunoscut pentru valoarea best-in-class, Polaris Sportsman 450 asigura o pilotare lina, ofera putere si este extrem de versatil, caracteristici dublate de un design indraznet si manevrabilitate legendara.

Atribute tehnice cheie ale ATV-ului Polaris Sportsman 450 2023:
– suspensie moderna capabila sa absoarba orice soc pe terenurile accidentate pentru a facilita o plimbare lina;
– beneficiaza de cel mai rapid sistem de tractiune integrala la cerere din industrie. Garda la sol de top ofera mai multa tractiune, dand astfel riderului posibilitatea de a depasi parcurge obstacolele dificile.
– capacitatea de remorcare de top in clasa sa permite transportul de incarcaturi mari si contribuie la maximizarea productivitatii cu intervale de doua ori mai lungi de service pentru mentenanta redusa si mai mult timp petrecut in offroad.
– bucsele de suspensie etansate ofera protectie suplimentara si functionare lina si silentioasa, reducand in acelasi timp intretinerea. De asemenea, riderul se bucura de acces facil in vederea incarcarii bateriei pentru porniri fiabile.
– pentru aplicatii de agrement sau utilitare, acest ATV Polaris permite personalizarea cu o larga selectie de accesorii ATV. Capacitatea de stocare best-in-class reprezinta un atu atunci cand doriti sa transportati mai multe unelte si echipamente. Ofera cea mai mare usurinta in utilizare.

Polaris Sportsman 570 – cel mai bine vandut ATV 4×4 automat; echipat cu motor 44 CP ProStar.
ATV-ul Polaris Sportsman 570 dispune de tractiune AWD, garda la sol de top, servodirectie Multi-Select EPS, suspensie spate independenta. Partenerul ideal pentru orice sarcina. Variantele EPS si Premium aduc standard aparatori CV noi pentru a garanta durabilitate extinsa. Optiuni de culoare multiple: Sage Green, Desert Sand, Orange Rust Non Metallic, Polaris Pursuit Camo.

Polaris Sportsman 850 a definit o categorie si continua traditia capacitatilor complexe, cu putere si un setup al suspensiei capabil sa imblanzeasca cele mai salbatice terenuri. Echipat cu motor 78 CP ProStar, EFI si cu cea mai mare baterie din industrie (30 A.H.), acest ATV 850cc ofera garda la sol 11.5” si detine rack-uri fata si spate de capacitate 163 kg. Asigura o capacitate de remorcare de 680 kg. Pe langa modelul de baza, mai sunt disponibile versiunile Sportsman 850 Premium si Sportsman 850 Ultimate Trail.

Polaris XP 1000 este varful de lance al gamei Sportsman recreational-utilitare. Se remarca prin latimea 47.6”, dezvolta 90 CP si o garda la sol de 12”. Acest ATV bigbore vine echipat cu brate duble in A, LED POD si bumper cu lumini, anvelope 27” Duro, troliu cu coarda sintetica 1587 kg Polaris HD, servodirectie EPS, amortizoare vopsite. Capacitate de remorcare de 680 kg.

Gama de ATV-uri Polaris este disponibila si pe ATVRom Piatra Neamt