Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Polaris RZR S 1000 EPS 2022

Polaris RZR S 1000 EPS 2022

2 minute
Polaris RZR S 1000 EPS 2022

RZR S 1000 EPS 2022 este un  SXS Polaris de putere mare, conceput pentru pilotare sportiva si intreceri in off road. Vine echipat cu tehnologie de ultima generatie si este capabil sa livreze 100 cai putere. Manevrabil si fiabil, acest model de pe segmentul de side-by-side sport este destinat riderilor care iubesc aventura extrema si practica un stil de pilotare agresiv.

Vehiculul 4×4 de teren Polaris RZR S 1000 EPS 2022 se caracterizeaza prin latimea de 60″ si a fost proiectat in special pentru a va pune potentialul in valoare in intreceri si competitii de profil. Detine avansuri tehnice impresionante, devenind astfel un excelent partener pentru pasionatii de viteza pe drumuri dificile.

RZR S 1000 EPS 2022 se bazeaza pe un motor ProStar 1000, 4 timpi, 2 cilindri, 999 cc, racire cu lichid, cu sistem de injectie electronic EFI (Electronic Fuel Injection) si cutie automata PVT (Polaris Variable Transmission) cu trepte P/R/N/L/H. Beneficiaza de tractiune selectabila High Performance On-Demand True AWD/2WD/VersaTrac Turf Mode. La nivel de sasiu, se remarca dotarea cu suspensie fata cu bascula triunghiulara cu bara stabilizatoare, cursa de 311 mm si cu suspensie spate IRS, bascula triunghiulara cu bara stabilizatoare, cursa de 335 mm. Detine frane fata si spate pe discuri hidraulice, oferind o putere de stopare superioara atunci cand este nevoie. La acestea se adauga amortizoarele premium Walker Evans, servodirectie electronica EPS, sistem ETC de control electronic al acceleratiei. Pachetul este completat de anvelope GBC Dirt Commander cu profil special pentru off road si jante 12″ din aluminiu. Rezervorul ofera o capacitate de 36 litri. Vehiculul Polaris de fata asigura o sarcina utila de 336 kg si poate acomoda si un pasager. Alte caracteristici consta in capacitatea de tractare de 682 kg, dotarea cu portbagaj spate de capacitate 136 kg, faruri cu LED, scaun reglabil pentru sofer, oglinzi, portiere ½ si sistem Lock & Ride de atasare rapida a accesoriilor. Bord digital multifunctional – display C4, turometru, vitezometru, kilometraj, indicator temperatura lichid de racire, indicator trip, indicator combustibil, ceas, indicator service, ore functionare, indicator AWD. RZR S 1000 EPS se distinge prin schema de culoare Polaris Blue si grafica atractiva, complementara performantei la pilotare.

Gama de SxS-uri Polaris este disponibila si pe ATVRom Timisoara